Sunday 18 October 2015

Avon Senses SPA

Привет!

Когато неделният ден е почти на привършване, а ми се иска да го удължа поне мъничко - нещо глезещо винаги е решение. За такива моменти е запасът от ароматни изкушения в банята, от маски за лице и коса до самите продукти за под душа. Днес ще ви представя именно една серия изкусителни душ-гелове, които пренасят в различни кътчета на света :)


Серията Avon Senses SPA се състои от три аромата - Andalusian Bliss, Indian Rituals и Oriental Sanctuary. Първите два са с кремообразна текстура, а последният е по-скоро освежаваш. 

За мен най-доброто попадения е Oriental Rituals - представете си разкошен аромат на кола и джинджифилови бисквитки :) Andalusian Bliss ухае на нещо много меко и приятно (дори бих казала любим омекотител отпреди няколко години, който не мога да си спомня като марка), действа по-скоро успокояващо. За съжаление, Oriental Sanctuary за мен е пълен провал - мирише ми на препарат за почистване...

Като формула и трите са приятни, не пресушават кожата. Двата кремообразни ми харесват повече, разбира се :) И определено бих препоръчала да вземете именно тях за проба, тъй като са на чудесна цена при разпродажба и са с повече от прилично качество! Да не говорим, че Avon дори са се постарали повече и при дизайна на етикетите, чудесно се вписва с концепцията за SPA :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!