Sunday 11 October 2015

Amway Artistry Advanced Skin Refinisher

Привет!

Днес ще ви разкажа за първия си допир с линията грижа за кожата на Amway :) Преди около месец получих един доста интересен серум, който събуди любопитството ми... 


Advanced Skin Refinisher е изглаждащ и ретекстуриращ серум с революционна технология без киселини от серията Artistry Intensive. Интересно, нали? Продуктът съдържа ексфолиращи съставки, които са подходящи за ежедневна употреба, и спомагат за подобряване на текстурата на кожата. Аз лично бях привлечена доста от обещанието за свити пори и намаляване на лъщенето, но всъщност получих добър резултат в съвсем различна насока :) 

Как го ползвам? Серумът е с приятно лека и мека консистенция с генеричен козметичен аромат, и попива перфектно в кожата - идеална основа за последващия тониран овлажнител с SPF, който ползвам в момента. Независимо от липсата на киселини в състава, Advanced Skin Refinisher изисква слънцезащита. Резултатът от това комбо е кожа с полу-матов вид, който се задържа поне до обяд, когато задължително ползвам матиращо листче.


Отдавам лъщенето на наличието на силикони в състава и на двата продукта - омазняването намалява малко, ако нанеса над серума гел-крем без силикони (но това ми е решението за вкъщи, тъй като той няма слънцезащита). За щастие, може би благодарение на противодействието на ексфолиращите съставки и екстракти, силиконите не са ми причинили неприятности досега. За цялото това време ме потормозиха 1-2 пъпчици само, но те могат да са следствие от какво ли не :)


И така, ефектът. За съжаление, порите ми са все толкова големи и неприятно изглеждащи, но кожата ми... Кожата ми е невероятно мекичка! Мога да кажа, че за един месец кожата ми стана толкова мека, колкото беше преди 10 години :) Определено се усеща увеличаване на еластичността и "напомпаността" ѝ, която предполагам ще продължи с по-дълготрайна употреба. Ексфолиращите съставки си вършат работата на ниво обновяване, със сигурност. Нямам ужасяващи бръчици, които да свидетелстват за това, но и фините линийки изглеждат по-малко забележими след употребата на серума. 

За кого е Advanced Skin Refinisher? За всеки, който иска да обнови кожата си през преходния сезон, да подобри вида на фините линии и да си осигури добра база за последващи продукти за ежедневна употреба. Не бих казала, че цената е особено привлекателна, но ако търсите щадящ метод за постигане на мека и гладка кожа в дългосрочен план - това е :) Предлага се в удобен и някак луксозен на усещане флакон с помпичка, забравих да отбележа.

Следващите няколко седмици мисля да се отдам на една класика за прочистване на кожата от тийн годините ми (не се отказвам), след което ще пробвам по-обстойно грижата от новата серия на Amway, Hydra-V :) Очаквайте включване!

* Продуктът ми е предоставен за проба от PR.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!