Thursday 29 October 2015

Amway Artistry Concealer & Signature Eyes Mascara

Днес ще си говорим за два продукта, без които аз лично трудно живея - коректора и спиралата. Както неведнъж съм казвала, те са спасители във всяка ситуация и правят чудеса с всяка визия :) Amway се настаниха доста удобно в живота ми и публикацията ще е насочена именно към тези два продукта на американската марка!


Започвам с Amway Artistry Concealer SPF15 - коректор под формата на стик, който прикрива тъмни кръгове и предпазва кожата. Стикът е доста удобен като формат, а гилзата определено носи луксозно усещане. Самата формула обаче не успя да ме впечатли - малко е твърда за моите предпочитания. Нанасям много внимателно и разнасям с потупване, за да не опъвам кожата. Също така, ако кожата около очите ви е суха - този коректор ще подчертае сухотата. Моята кожа успя в началото на по-студените дни да се пресуши ужасно на места, а точно в този период започнах и пробите на коректора. Поради тази причина и задължително слагам крем за околоочен контур преди да нанеса продукта.


Нюансът Light е перфектен за моите тъмни кръгове и ги изсветлява чудесно, което ме навежда на мисълта, че за дори и един тон по-тъмна кожа ще е необходим по-тъмният нюанс, който се предлага (освен ако не обичате този вид). Издръжливостта определено е силна страна, като не виждам събиране и избледняване поне до края на работния ден. 


Да продължим с Amway Artistry Signature Eyes Length & Definition Mascara, спирала за дължина и разделяне, в която се влюбих за ежедневен грим. Малката четка и кремообразната текстура правят точно това, което е описано на опаковката - удължават и разделят. По принцип не съм фен на удължаващите спирали, но просто няма как да не отбележа кукленския ефект, който дори не излязъл както трябва на снимката :) Перфектното разделяне е нещо, на което държа ужасно много и тук откривам за идеално постигнато. Свалянето също не е трудно дори и с обикновен почистващ продукт, само трябва да отбележа, че спиралата не пада като "чернилка", а като малки "парцалчета" :)

Пробвали ли сте Amway - споделете ми какво ви е впечатлило!


* Продуктите са ми изпратени за проба от PR.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!