Friday 9 December 2016

Scents of Christmas: Yves Rocher

Няма нищо по-уютно от коледните аромати. Още от детските ми години свързвам аромата на пушек и мандарини със зимните празници, а в днешно време и всеки друг подканящ към празненства аромат е уловен в бутилка. Днес ще ви разкажа за трите колекции, с които Yves Rocher отбелязва месецът на богатите трапези, топлите чорапки и подаръците!


Започвам със серията с Мандарини & Бадем (Clementine & Spices), тъй като тя е най-традиционна. Ароматът е тръпчив, с осезаемо цитрусово присъствие и привкус на коледни подправки (смес за сладки!). Не е прекалено сладък, нито прекалено мандаринест - по-скоро вкусен и ободряващ едновременно. Душ гелът от серията е с лека пенлива формула, не дразни и не пресушава. Кремът за ръце е идеална комбинация от подхранване и лекота, а свещта е истинско изкушение и стопля с аромата си атмосферата в стаята почти на мига след запалване.



Серията с Боровинка & Бадем (Cranberry & Almond) пък е по-скоро зимна като аромат, отколкото коледна. Боровинката се усеща доста силно, а бадемът е почти недоловим. Течният сапун е доста плътен като формула и има много нежно действие, а балсамчето за устни не ми е излязло от чантата изобщо - овлажнява и омекотява чудесно.



Серията с Круша & Какао (Pear & Cocoa) оставих за накрая, тъй като ми е любима. Ароматът е на сладки круши, които се преливат в какаов сладкиш. Абсолютен разкош! Не мога да спра да се пръскам с тоалетната вода (малко е нетрайна, в интерес на истината) и имам чувството, че съм пристрастена към уханието. Лосионът за тяло е типичната лека, но подхранваща формула, с която Yves Rocher никога не са ме разочаровали. Жалко само, че тази година няма блестящи частички в лосионите. :D



Всички продукти от сериите можете да откриете на www.bonjour.bg, в бутиците на марката и на местата, където има техни стелажи (включително Лили), като цените в никакъв случай няма да ви изненадат неприятно (душ геловете са от 4.90лв, а тоалетната вода като най-скъпа е 14.90лв).


Като цяло, тази година ароматите ми харесват дори повече от миналата (ревю тук). Да не говорим, че ми се иска изобщо да не спират серията с Круша & Какао! Ще се радвам да ми споделите в коментар кой е вашият фаворит!


P.S. При покупка над 15лв ще получите мини кремчето за ръце, а над 30лв - този страхотен коледен чорап!

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

2 comments:

  1. Толкова много ми харесва тази колекция, че съм изчела почти всичките ревюта за нея! Аз пък се радвам, че тази година няма блестящи частици в лосионите, защото този с Пикантна ванилия, който все още имам и обожавам като аромат просто остава навсякъде. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ох, на мен много ми допадаше лекият блясък. Но наистина трябваше да си мия ръцете след нанасяне, че само да пипнех нещо - и то заблестяваше. :D

      Delete

Thank you for your comment!