Tuesday 15 December 2015

Yves Rocher & The Magic of Christmas

Има една марка, която всяка година ме кара да писукам от щастие с коледните си аромати. Това е Yves Rocher и наистина няма по-добър начин да се вмъкнете в дрехите на коледното настроение от ежегодните им празнични колекции!


Тази година ароматните линии са четири: Candied Orange & Cinnamon, Candied Orange & Almond, Spicy Vanilla и Apple Delight. Ще ви представя и четирите!

Започвам с Candied Orange & Cinnamon. От тази линия получих блестящия лосион за тяло - за Коледа трябва поне един такъв на тоалетката, просто е наложително нещо да блести! Ароматът е божествен (не го очаквахте, нали?) :) Коледни курабийки, в които се усеща нотка на портокалов корички. И това уханно удоволствие се запазва цял ден върху кожата, като в допълнение формулата я подхранва идеално. Сухите участъци от тялото ми буквално се влюбиха в лосиона и май цяла зима няма да се обърна към друг... А ако се притеснявате от белстяшките - те са съвсем деликатни и не се натрапват :)


Следва Candied Orange & Almond. Този аромат е представен от течен сапун за ръце и е може би единственият, с който не се разбрах особено. Може би причината е именно фактът, че е течен сапун и ароматът е някак притъпен - аз лично не усещам бадема, а само загадка за захаросан портокал. Хубавото е, че формулата не пресушава ръцете прекомерно, което зимата си е доста неприятен момент (понякога - и до болка неприятен). Опаковката е много сладка и ми е странно, че не съм обърнала внимание на течните сапуни на марката преди :)


Spicy Vanilla е може би звездният аромат тази Коледа, според мен. Топъл, сладък, много празничен и изключително дълготраен аромат на ванилия, канела и всичко коледно - него пробвах под формата на душ гел и крем за ръце. Душ гелът с карамелен цвят на няколко пъти бе застрашен от изпиване, тъй като сутрин в неособено събудено състояние ми се иска да му се нахвърля :D Кремчето за ръце пък е перфектният другар за бюрото, въпреки че една от колежките го смята за прекалено силен като аромат (и може би е права)... Все пак, Коледа е време за повече радост, повече от всичко - защо не и по-силни ухания!

Последната серия - Apple Delight, е представена от ароматна свещ. Свещите според мен са чудесни универсални подаръци за празниците, тъй като винаги създават настроение :) Тази конкретно е със съвсем деликатен аромат на топъл ябълков сок след запалване, който обаче се усеща като полъх, щом минете покрай нея. В незапалено състояние ухае на нещо като ошаф. Един наистина приятен детайл са изрязаните букви на самото бурканче - когато свещта се запали, те "светят"! Свещта се предлага в красива кутийка, така че само слагате една панделка и подаръкът е готов :)

Както винаги, Yves Rocher предлагат невероятни комплекти за подарък, както и невероятни опаковки за подаръци - можете да разгледате каталога с празнични предложения. Аз лично получих продуктите в красив златист несесер с панделка - това беше и първият ми коледен подарък :) Благодаря, Yves Rocher!


Пробвахте ли вече ароматите? Ако не сте, силно препоръчвам да обърнете внимание на красивите коледни опаковки по стелажите на марката. И докъде сте с подаръците - аз почти приключих с пазаруването, но сега ми идват още идеи...

A photo posted by MaquiLab (@maquilab) on

* Продуктите са ми предоставени за проба от PR.

12 comments:

  1. Много хубави снимки!

    ReplyDelete
  2. Портокалът с бадем при душ-гелът и лосионът също е с доста притъпен аромат и затова с отказах от тази серия и взех с канелата :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Явно цялата серия с бадем е по-лека, но пък и не всеки обича силни аромати - трябва да има за всеки по нещо :)

      Delete
  3. Обожавам Портокал и канела серията. Купих си я цялата, а кремът за ръце определено ми е фаворит!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Кремът за ръце като че е с най-силен аромат :) Цялата стая мирише на него!

      Delete
  4. Ексфолиантът/ пяна за душ с портокал и бадем е много коледен и много приятен. Обожавам го напоследък. Само дето любовните ни отношения няма да продължат дълго- страшно неикономичен е :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз каквото и да правя, какъвто и продукт да взема - хабя ексфолиантите за тяло с шепи :D

      Delete
  5. А има ли магазини другаде освен в София?
    Пс. Много хубави снимкии :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хубавото на София са бутиците, посветени само на YR (там можеш да прекараш 1ас поне). Заредени стелажи има и в различни магазини в други градове в страната, но там не всичко е в наличност. Сещам се за две места в момента - верига Ivis зареждат техни продукти и в дрогерии Lily има... Предлагат се и онлайн в bonjour.bg - май там е най-заредено, подобно на бутиците :)

      Delete
  6. Чудесен пост и прекрасни снимки. Аз лично се спрях на портокал и канела. За серията с бадем съм на същото мнение - доста лека е, а аз предпочитам по-наситени.

    ReplyDelete
    Replies
    1. И аз най-много харесвам нея в дългосрочен план :)

      Delete

Thank you for your comment!