Friday 5 August 2016

Summer Goodies: Avon

Лятото е буквално в разгара си - и като време, и като температури, затова и сега е точният момент да ви разкажа за няколко летни продукта на Avon. :)


Започвам със спрея за коса Advance Techniques Sun Light Spray - разкрасяване и слънцезащита в едно. Спреят е с лека текстура, която не утежнява, но в края на деня си усещам косата леко по-суха от обикновено (може би просто малко по-твърда, не точно суха). Ароматизира кичурите приятно, добавя блясък и пази с UV филтър, което е сериозен плюс. В градски условия е трудно да се види вредата, която слънцето оказва върху косъма, но е важно да разчитаме на защита не само на плажа. Леката бутилчица е също така удобна и за разнасяне в чантата.


Следва лилавата спирала SuperSHOCK Brights, която ме разочарова ужасно. Фен съм на черната SuperSHOCK и нaправо не мога да повярвам тази по колко различен начин се държи. Супер суха, остава върху миглите много трудно, ефект почти нулев откъм удължаване или обем, а цветът не си личи изобщо. Пълен фал според мен, не знам на какво се дължи... Ако имате подобни преживявания - споделете в коментарите.

Това е лак на 5 дни!
А накрая лаковете, в които се влюбих - Nailwear Pro+. Деликатното прасковено Sheer Peach  беше първият ми нюанс и бях малко скептична към него, имайки предвид нуждата от три пласта, за да изглежда плътен (може би думата sheer трябваше да ме наведе на някакви размисли при избора). Оставяйки това настрана обаче, се наслаждавах пет дни на свеж маникюр необезпокоявана! Нещо, което е толкова странно за мен, че често-често си гледах ноктите за щети. Но не, пет дни нямах проблеми, а накрая го изтрих само с леко захабени връхчета, нищо повече. Затова и поръчах още два нюанса - Wandering Rose и Orchid Splash, които се оказаха също толкова издръжливи, а и по-наситени - с лилавото и розовото са ми необходими само два пласта за плътно покритие. Като допълнение, четката е удобна, лакът изсъхва бързо, а покритието е равномерно и без резки дори и при по-прозрачния прасковен нюанс. Пълен разкош! Иска ми се само серията да е с по-богат избор на нюанси... :)

Ще се радвам да ми споделите какви са вашите летни попадения (и разочарования) за сезон '16!

P.S. За да е още по-fun лятото в града, можете да се сдобиете със спрей като Kerastase Spray-A-Porter или друг такъв за "плажен" ефект. А можете да си направите и сами спрей със солена вода. ;)


* Част от продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!