Thursday 18 August 2016

Fun in the SUN: Avon Sun+ Pure & Sensitive SPF50

Супер изненадана съм, в добрия смисъл, от нещо съвсем бюджетно от Avon. Може би едно от попаденията на сезона е героят на днешното ревю, а през ръцете ми минаха не един и два слънцезащитни продукта. Четете надолу защо!


Взех мъничка тубичка от Avon Sun+ Pure & Sensitive SPF50 (On the Go), за да имам в чантата си нещо удобно и за лице, и за тяло. Формулата с технология Derma 360 се води за чувствителна кожа и е силно водоустойчива - две неща, на които не държа в града, но все пак са ценни за почивката, дори и да не сте с чувствителна кожа. Също така, продуктът е с овлажняващи свойства.

Това, което ме грабна още при първо нанасяне, беше наистина леката текстура - много фина и бързопопиваща, без да оставя мазен или лепкав слой. Не оставя бели следи, кожата изглежда съвсем естествено и не лъщи. В допълнение се долавя и лек аромат, който ми е доста приятен; не точно "плажен", но напомня. Абсолютен плюс е, че един продукт е подходящ за цялото тяло. Аз лично го ползвам най-вече за лицето, но и за ръцете, деколтето и раменете е чудесен (които също мажа преди излизане сутрин).


Като всеки лосион с химични филтри, и този щипе, ако попадне в очите - така че, не нанасяйте в околоочния контур. Друг минус е не особено силното овлажняващо действие, което ме изненада. По принцип нямам проблем с усещането за опъване през лятото, когато себумът компенсира ударно заради жегите, но при този крем имам нужда от овлажняващ серум преди нанасяне. Може би именно на това се дължи и по-обраното омазняване в Т-зоната следобед и трябва да се замисля за хидратацията по-сериозно...

В заключение бих казала, че Avon са сътворили един наистина приятен слънцезащитен продукт, който си заслужава да пробвате. Както виждате, аз взех и големия размер след първоначалната проба, което само по себе си говори колко ми харесва. :)

P.S. В следващо ревю очаквайте и двете средства за постигане на полунормален цвят, ако сте закотвени през лятото в града. ;)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!