Friday 15 April 2016

Catrice Liquid Camouflage Concealer

Когато става дума за коректор, той трябва да е перфектен. Това е най-често употребяваният продукт в арсенала ми (разбирайте ежедневно) и ако нещо не е наред с него - просто си заминава в коша. На сцената се качва Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer, а как се справя четете в ревюто :)


Създаден да осигурява сериозно покритие и издръжливост, този водоустойчив коректор определено подхожда на дами с упорити и неподвластни на нищо тъмни кръгове. Аз съм от тях и мога да оценя доброто покритие в тази зона (а го пренебрегвам в други). Liquid Camouflage Concealer е със средно гъста формула с полуматов финиш, който озарява и изравнява. Нюансът 01 Porcelain е малко светъл дори и за мен, затова предупреждавам за опасност от този ефект (сори, Ева). С лека ръка и добро разнасяне обаче нищо подобно няма да ви се случи, а напротив - ще имате свеж и отпочинал поглед. Последните няколко дни дори излизам само по коректор и спирала, тъй като и горните ми клепачи се сприятелиха този коректор :)

Единственият недостатък е, че към края на деня започва да подчертава фините линии и да се събира (без компромис със самото покритие, което остава доста стабилно). Пробвах с няколко вида околоочен крем, защото и той оказва влияние, но като че ли обещанието за дълготрайност не е особено добре изпълнено в тази насока...

Въпреки това въпросният изравняващ ефект ми е по-важен от дълготрайността, защото лекото събиране мога да туширам лесно с клечка за уши, без да нарушавам грима сериозно. Но ако имам нужда от коректор-бетон, няма да избера този. Вие какво мислите?

* Продуктът ми е предоставен за проба от марката.

5 comments:

  1. Нямам представа как толкова светъл коректор би СКРИЛ тъмни кръгове :) Изобщо, функциите скриване и озаряване са две съвсем различни и несъвместими и не ги очаквам от един продукт. Coffeebreakwithdani има 40- минутно видео, в което обяснява защо това е така. Като си сложа светъл коректор под очите, така хубаво ги подчертавам тези тъмни кръгове, че се виждат и от самолет, и добиват един много "приятен" сивкав отенък 😖

    ReplyDelete
    Replies
    1. Може би става дума за тен, просто аз съм много бяла и ми трябва именно нещо светло, за да се слее (но ако прекаля и не разнеса като хората, и аз "светвам"). Нямам проблем със сивеене, при мен този коректор така хубавичко крие кръговете, че после като го смъкна и ми става лошо :D А за озаряването - да, може би тук не използвам думата правилно. Имам предвид не "dewy" финиш (тук той е полуматов), а по-скоро впечатлението за отпочинал и свеж оглед :)

      Delete
  2. Много любим коректор :)

    ReplyDelete
  3. Аз също го ползвам под очите, харесва ми как стои, и мен малко ме притеснява в бръчиците, Но да му се не види, много силно мирише! А това много ме отблъсква, прекалено силен аромат!

    ReplyDelete
    Replies
    1. При първото отваряне и мен ме лъхна доста силно на нещо чистичко (странен аромат за коректор), но след това спря да ми прави впечатление. Може би съм свикнала :)

      Delete

Thank you for your comment!