Sunday 23 August 2015

Manhattan Endless Perfection 24h Foundation

Повярвайте ми, досега не бях срещала фон-дьо-тен, който да устои на 36-градусова жега без да мръдне почти цял работен ден! Manhattan Endless Perfection 24h Foundation определено внася нов рекорд за блога :) 


Новото попълнение в портфолиото на марката съдържа Хидра Серум, спомагащ за гладкото нанасяне на формулата, която не съдържа масла. Това осигурява както дълготрайния финиш, така и комфорта при носене.

И така, малко по-подробно :) Текстурата на Endless Perfection 24h Foundation е много нежна и приятна за нанасяне с пръсти (аз лично предпочитам този вариант в момента), няма опъване или събиране около сухи местенца. Покритието е средно, но ако имате желание - може да се стигне и до по-плътно без проблем. Финишът е сатенен и изключително естествен, буквално не усещам и не виждам грима върху кожата си. Налице са изравняване, чудесно прикриване на червенини, прикриване на порички и цялостно "разхубавяване". И това трае наистина цял ден, като не броим попиването с матиращо листче на обяд! Чак преди да тръгна от офиса се забелязва леко свличане на фон-дьо-тена. Не съм и очаквала 24ч (даже ми звучи плашещо като идея), но близо 8 часа за мен са абсолютен рекорд!


Като добавим към това чудесно представяне и добре направения стъклен флакон с помпичка, нещата придобиват завършен вид - и то вид на нещо в доста по-високия ценови клас. С удоволствие препоръчвам Manhattan Endless Perfection 24h Foundation на всеки - както на дами с по-суха кожа, така и на дами с по-мазна като мен. Съдържанието на силикони в случая явно не влияе значително на кожата ми, но го имайте предвид, ако ги избягвате - както и че не сте застраховани против леко омазняване. Това много зависи и от крема отдолу, разбира се :)

Аз ползвам нюанс 58 Soft Ivory, който се слива перфектно с тена ми, а налични са и още 6 нюанса. Препоръчителната цена е около 17-18 лв.

* Продуктът ми е предоставен за проба от PR.

8 comments:

  1. Пробвай 24 Ore на Deborah Milano :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тази марка все ми убягва, а имат интересен стелаж... Сега ми даваш и причина да го опустоша :D

      Delete
  2. Любимите ми, от години. Напоследък Bourjois се наместиха и те до Deborah :))
    Взех си една прозрачна пудра на Deborah наскоро и проклинам годините, в които съм живяла без този "безполезен" продукт :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bourjois са ми една от любимите марки! А прозрачната пудра е доста добро решение, само да не оставя бял воал :)

      Delete
  3. П.с. and sorry for the spam
    24 ore е по-тежичък, така че внимателно го пробвай първо, моята кожа е по-сухичка.
    Но за дълготрайност сигурно и 24 часа ще стои ако не го изтрия. Иначе ползвам Bourjois 123 като по-лекичък и не мисля да го сменям повече :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Може би зимата ще пробвам - тогава определено кожата ми си иска нещо повече :) Мерси за препоръките!

      Delete
  4. Ох, при нас тези марки ги няма и много ме е яд, имам нужда от разнообразие!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ако си харесаш нещо - няма никакъв проблем да го взема и да ти го пратя :)

      Delete

Thank you for your comment!