Monday 3 August 2015

Hawaiian tropic Seaside Essentials

Привет!

Това лято се оказа пълно с изненади и аз пак бях на море. Пак за уикенд, но когато си решил, че лятото ти е свършило (така да се каже) и това си е чист подарък :) Бях на Кара Дере - залив, до който стигането е трудно и в който айлякът е основно занимание. Там взех с мен и героите на днешния пост - два продукта на Hawaiian Tropic, които със сигурност бих повторила!


Ще започна със слънцезашитния крем Hawaiian Tropic Satin Protection Ultra Radiance Sun Lotion SPF 30. Той се оказа изключително лек - по-лек от който и да било друг продукт за тяло с SPF, който съм пробвала досега. Попива моментално и не лепне, а кожата не се пресушава изобщо. Само трябва да се нанася на суха кожа, защото на мокра някак се хлъзга и леко белее.

Ароматът на кокос и нещо сладичко е доста дълготраен и определено пристрастяващ :) Формулата съдържа и златисти блестящи частици, които са много фини и придават наистина красив вид, особено ако имате и малко тен. Обещанието на опаковката е за екстремна водоустойчивост, но не бих залагала на това. След всяка баня си е нужно мазане, а с толкова приятен за употреба продукт изобщо не се дърпам :)


Вторият продукт е една от най-неочакваните покупки в живота ми :) Една цяла кутия гланцове за устни Hawaiian Tropic Lip Gloss SPF25 стоеше и тъжно чакаше своите нови собственици на касите на Jumbo, за миниатюрната цена от около 4лв за гигантска тубичка от 20мл... Изобщо не знам дали тази кутия е попаднала случайно в магазина и са се чудили как да се отърват от нея, защото принципно глосът се предлага на цена около 7 паунда (в момента обаче марката прави 50% отстъпка при повечето си ритейлъри). Както и да е, аз естествено си грабна х една тубичка в нюанс Island Berry и тя доста неуморно дежури в чантите ми дори и в града :) Ухае приятно плодово (с лека сапунена нотка?), нанася се леко и не лепне. Повече не ми и трябва от слънцезащитен гланц, но в случая получаваме и едва забележим розов нюанс, както и приятен глос ефект. Плюс дълготрайно предпазване и овлажняване дори и за понапукани устни! Та, ако имате път към Jumbo, се поогледайте на всяка цена - заслужава си.


Пробвали ли сте марката?

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!