Monday 10 August 2015

Yves Rocher Monoi de Tahiti

Не вярвам да има човек, който да не обича летните аромати - плажно масло, ванилов сладолед, екзотични цветя... Особено последното. Аз лично с удоволствие бих се окъпала в аромата на таитянските гардении, а благодарение на Yves Rocher това е напълно възможно!


Днес ще ви представя два продукта от серията Monoi de Tahiti - с масло монои от Таити. Ако си мислите, че монои е името на красивото цвете, изобразено на опаковките, грешите. Оказва се, че монои е маслена инфузия, която се прави от венчелистчета на гарденията тиаре, потопени в кокосово масло. По-екзотично от това май не може и да бъде :)

След това кратко "знаете ли, че..." пристъпвам към самите продукти, започвайки именно с аромата. Този, с който ще свързвам лято 2015! Представете си крайбрежна ивица от бял пясък, лазурно синьо море, леко надвесени над него палми, залез... Затворете очи и се размечтайте. След което отворете бутилката на кой да е продукт от серията Yves Rocher Monoi de Tahiti и директно се пренасяте там. Само не отваряйте отново очи :) Не бих казала, че ароматът е тежък, но със сигурност не е и от леките - за мен лично е някъде в златната среда.


Душ-гелът "от лагуната" е първата стъпка в екзотичния ритуал. Разпенва се много обилно и с приятно лека пяна. Забележете, че формулата е лесно биразградима, което значи, че сините лазурни води са защитени. Друг много сериозен плюс е възможността да ползвате продукта и като шампоан - при това доста сполучливо. Перфектен продукт за пътуване с едно малко "но" - шишенцето леко се разтича, така че пресипете в друго :)

Вторият продукт е буквално звезден - сухо олио за тяло, което ме кара да си умирам от удоволствие :) Опаковката е със супер удобна помпичка (пръска чисто и не се омазва), а самото масло е доста течно. Нанася се повече от лесно, но не попива веднага, освен ако не втриете малко по-продължително. Аз лично нямам време, но и не ми пречи лекият филм върху кожата. Подхранването е на 100%, дори и сухите местенца са доволни. А ако имате тен - лекият сияен финиш без блестящи частички ще го подчертае чудесно. Ефектът е сатенена, сууупер приятно и дълготрайно ароматизирана кожа - влюбена съм!

Ако не е станало ясно, препоръчвам тази серия с две ръце :) Отскоро Yves Rocher се предлагат и в Lilly, така че достъпът до тях става и по-лесен. Споделете ми в коментар какво мислите - и пробвали ли сте серията?

* Продуктите са ми предоставени за проба от PR.

2 comments:

  1. Имам я цялата душ гела, сухото олио, както и прозрачното такова и съм влюбена в тях! Обмислям много сериозно и парфюма.

    ReplyDelete
    Replies
    1. И аз мисля да го взема - за зимата ще е чудесно плажен ^^

      Delete

Thank you for your comment!