Monday 31 August 2015

Amway Artistry Lip Gloss

Признавам си, рядко се изненадвам от гланцове. Обичам ги, но не са първият ми избор всеки ден :) Затова и когато нещо ме изненада приятно, си е цял празник! Новият Amway Artistry Lip Gloss попада в графата точни попадения и затова днешната публикация е посветена на него!

Amway Artistry Lip Gloss

С какво да започна? Може би с опаковката, която не е нещо особено откъм дизайн, но някак те кара да искаш да си играеш с нея... Много добре направена, здрава и изключително приятна на допир (знам, че звуча откачено!). Апликаторът е стандартна мъхеста гъбичка, която загребва сравнително малко количество продукт - две бръквания за мен са задължителни, а устните ми не са особено големи.


Консистенцията е супер комфортна за носене и не бих я наредила в графата лепкави - някъде по средата е. Усещането е като плътен балсам :) Издръжливостта е също в златната среда, като до обяд (ако не ям) нямам нужда от ретуш. 

И стигам до нюанса Golden Berry... Маниак съм на тема rose gold (за справка - Sleek, Avon, Artdeco), но този гланц ме хвана неподготвена за толкова много красота! Изключителен многоизмерен нюанс, който съчетава красотата на розата с блясъка на милиарди фини златисти частички. Покритието е доста подобно на лак - и откъм наситеност, и откъм блясък. Влю-бе-на!


Единственият минус на целия този разкош е цената от над 45лв. Ако сте фенове на марки като Clinique и Estee Lauder, може би ще откриете един неотстъпващ по нищо глос в ценовия си клас. Аз лично бих се замислила преди да дам тази сума, но цветът определено е нещо, което си заслужава и не се среща често при по-ниския клас. 


Пробвали ли сте Amway Artistry? Освен гланца, преди месец бе лансирана и нова серия червила Signature Color, която също ми изглежда интересна... Ще се радвам на отзиви!

* Продуктът ми е изпратен за проба от PR.

6 comments:

  1. Едно време (преди 10 години сигурно, бях още в училище) имах същия цвят глос на Класикс или нещо подобно беше марката :) Много го харесвах.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Техни неща не съм заглеждала от години... Явно пропуск :)

      Delete
    2. И аз обожавам розово със злато. :) Преди доста време имах в грим колекцията си глос с такъв цвят на Лореал. Мисля, че беше Gloss Glam Shine Diamant 165 Pink Carat di L’Oréal Paris. Препоръчвам ти и hot mama на benefit. Бижу е :) Относно Amway, ползвала съм паста за зъби, която усещах много добре, но сега преминах на био такава. Добри са им нещата, но цените им май са доста завишени...

      Delete
    3. Хах, ами на мен всичко от по-високия клас ми се струва завишено като цена... Не знам и аз вече как да определям класовете като цяло. По-скоро в момента разделям козметиката на "достъпна" и "достъпна само по празници" :D Зависи как човек си бюджетира живота. На моменти изобщо не ми се харчат пари за козметика и дори и неща от рода на Essence не мога да оправдая като разход. Рядко е, но се случва :D

      Delete
  2. Само да кажа,че ARTISTRY не е нисък клас козметика. В топ 5 в света. Марка ба 50години ,изключително качествена. Всеки сезон ни изненадва с нещо!!№

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не знам защо сте решили, че наричам Artistry козметика нисък клас - далеч съм от тази мисъл. :)

      Delete

Thank you for your comment!