Tuesday 25 November 2014

Avon Naturals - Christmas Scents

И тази година Коледа ще ухае на сладкиши :) Въпреки че, както си говорехме онзи ден с приятели - всъщност сармичките и туршията правят празника, а не нещо друго! Все пак, бих се замислила да се изкъпя с душ гел с аромат на туршия...

С това лирично отклонение започвам може би първия пост за истински коледен продукт тази година. Или по-скоро продукти - новите попълнения в серията Avon Naturals :) Те се състоят от два блестящи лосиона, ексфолиант за тяло и крем за ръце (който аз пропуснах). Ето и кратко ревю на първите три :)


Започвам с ексфолианта Indulging Chocolate Body Scrub. След тази маска си мислех, че никой шоколадов продукт не може да ме впечатли - но този успя, и още как! Ароматът е божествен, комбинация от всичко любимо с този аромат и вкус, като шоколадов сладолед, шейк, горещ шоколад, бисквитки, брауни... Просто зашеметяващ! А  и се задържа доста след употреба върху кожата. Самият ексфолиант е кремообразен, не се пени, с достатъчно частички да си върши добре работата. От това чудо ще се запася с поне още няколко опаковки :)


Следват блестящите лосиони. Winterberry&Shea не ми допадна като аромат - нещо ферментирало има в него, винено (но не приятно, според мен). За сметка на това, Warm Spice&Vanilla е точно по мой вкус - успокояваща и ненатрапчива комбинация от сметана и коледни подправки. Лосионите се състоят от две части и при изстискване се виждат лентите (като на паста за зъби :) ). Консистенцията е доста приятна, нито мазна, нито прекалено лека, за момента ми е ОК и предпазва от пресушаване. Омекотява до следващия душ, а ароматът се запазва няколко часа. Блестящите частички са много фини и приятни, не се натрапват и са чудесни за някое парти - няма да изглеждате като диско топка :) 


Определено си заслужава да загледате тази нова серия продукти - евтини са и създават прекрасно настроение. Особено страхотния ексфолиант, който трябва да подушите!

15 comments:

  1. Оо, тъкмо очаквам въпросния ексфолиант с шоколад и лосиона с ванилия. Не съм сбъркала значи : D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Изобщо! Дано ти харесат :)

      Delete
  2. Оо,изглеждат просто чудесни :)))

    ReplyDelete
  3. Съжалявам,че не ги поръчах. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Би трябвало още да ги има - надявам се да са редовни даже :)

      Delete
  4. Много са изкушаващи :) А може ли съставът на ексфолианта?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Още утре ще снимам :)

      Delete
    2. Ъпдейтнах със снимки и на двата състава - имам някакъw спомен, че и снимка на блоб-чета от самите продукти имах, но не мога да я намеря... Май имам нужда от организация на снимковия материал на компютъра :D

      Delete
    3. Супер, много благодаря за бързината и отзивчивостта :)

      Delete
    4. За нищо - и блоб-четата изрових :)

      Delete
  5. Още щом прочетох описанието на аромата на Warm Spice & Vanilla знаех, че трябва да го имам и изобщо не съжалявам! ^^ Като гледам описанието на шоколадовия ексфолиант, то със сигурност ще влезе в следващата ми поръчка. :)

    ReplyDelete
  6. Шоколадовия ексфолиант наистина мирише стра-хот-но! Аз го имам от предишен каталог :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз днес поръчах още два... :D

      Delete
  7. И аз съм хвърлила око на тези лосиони и нямам търпение да ми дойде поръчката. Вече получих пяната за вана, която ухае уникално на коледни курабийки и ми напомня страшно много на Коледа :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз се въздържах от нея, и без това имам толкова набелязани коледни нещица... Но пък едни коледни курабийки са винаги добра идея :)

      Delete

Thank you for your comment!