Sunday 20 September 2015

My Little Beauty Chubby Sticks

Показвала ли съм ви тези две чудесни моливчета, които получих от кутиите My Little Box? Не помня дали съм или не съм, но те определено заслужават допълнително внимание, тъй като са изключително интересни!


Ще започна с това, че марката My Little Beauty е собственост на My Little Box и се предлага само в онлайн бутика им (френски е) и кутиите... Жалко! Продуктите им са с много добро качество и дизайн на опаковките, който всеки път ми разтапя сърцето.



My Little Beauty Lips&Cheeks е дуо продукт за устни и скули с разкошен коралов нюанс. Меката и кремообразна текстура го правят лесен за нанасяне и по двата начина, но на устните стои суховато и не особено равномерно (а е пигментиран). Затова и главно го ползвам като руж - придава толкова свеж вид, че без да искам си се усмихвам в огледалото :) На всичкото отгоре е стикът е и издръжлив и не ме предава лесно. Перфектният руж за пътуване или за държане в шкафа в офиса за дни, когато умората си личи.


My Little Beauty Crayon Epatant пък е молив за очи с ефект khol - за секси опушен вид, но без драмата на черното. Кафявият нюанс, изпълнен щедро със златисти частици, ляга перфектно върху клепача и пресъздава лесно визията а-ла амазонка (поне моята асоциация е такава). Според мен на по-мургавите дами ще стои още по-секси :) Формулата е мека и сравнително издръжлива, но ако не разнесете добре, може би ше се посъбере в сгъвката. Хубавото е, че с малко внимание можете да нанесете продукта и само до миглите (като обикновен молив), а ако ви се прииска - да го вземете и да допълните визията с още няколко щриха в края на работния ден. Лесен day-to-night грим :)



Харесват ли ви? Аз лично ги обичам много, тези две моливчета са едни от наистина добрите попадения в кутиите MLB!

1 comment:

  1. Страхотни са и много ми допадат цветовете.

    ReplyDelete

Thank you for your comment!