Tuesday 29 September 2015

Skinfood Happy Wash Kit

Хубаво нещо са мострите за уикенд-пътуванията, но когато уикендът е в двойна порция - май трябва нещо по-стабилно откъм количество. От тази гледна точка комплектът Skinfood Happy Wash Kit се справи повече от чудесно при последното ми пътуване покрай 22 септември :) Ето и какво мисля за симпатичния комплект, който взех за около 10лв от testerkorea.com!


Skinfood Happy Wash Kit съдържа 4 продукта в размери от по 40мл всеки: шампоан и балсам Skinfood Argan Oil Silk, душ гел kinfood Aloe Soothing Body Wash, и почистваща пяна за лице Skinfood Broccoly Cleansing Foam.

Най-разочарована останах от продуктите за коса с арган, честно казано. Бях чела хубави отзиви, но за мен това дуо не представлява никакъв интерес - мирише странно, не си усещам косата особено добре измита след шампоана, а балсама не прави много за разплитането. Не бих купила пълен размер.

Душ гелът с алое се оказа добро попадение - ухае свежо и успокоява кожата много добре. Измива чудесно и не пресушава, какво повече мога да искам :)


Най-доброто попадение обаче е пяната за лице с броколи. Типична корейска пяна - малко количество се разпенва много добре с плътна пяна, почиствайки чудесно. Малко пресушава, но не и колкото други подобни пяни, които съм ползвала. Също така не люти толкова на очите, колкото очаквах първоначално :) Само ароматът (малко като на пяна за бръснене) е малко странен за подобен продукт, но не неприятен в никакъв случай. Тази тубичка ще я ползвам още доста, но след това бих се замислила и за пълен размер :)

Комплектчето е в удобна торбичка, която се запечатва много добре и може да я вземете с вас без притеснения от разтичане. А kawaii факторът няма дори да го споменавам ^^

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!