Sunday 6 September 2015

Alverde Zell Activ Eye Care

Привет!

Отдавна търся крем за околоочния контур, който да подхранва, да успокоява и да не е нито тежък, нито лепкав. Докладвам с удоволствие, че открих такъв!

Alverde Zell Activ Augen Pflege

Alverde Zell Activ Augen Pflege (Eye Care) е част от линията за активно противодействие на клетъчно ниво против бръчици, с масла и други приятни съставки. На пръв поглед впечатлява с мини-флакончето с помпичка - много сладурско и удобно. На "втори поглед" впечатлява с приятен аромат; аз лично бях свикнала на неароматизирани продукти за около очите, но този е приятно изключение за мен. На "трети поглед" наистина действа - определено подхранва засушената кожа, излагана на слънце и климатици. Също така успокоява благодарение на леката и приятна текстура, която е подходяща за кратък масаж и попива преди да съм се изнервила. Аз лично го ползвам вечер, защото оставя много лек филм, но той в никакъв случай не е неприятен :)

Относно бръчиците - заличава моментно тези, дължащи се на дехидратация. Повече и не очаквам... Чудесен вечерен крем за уморените ми от целодневно взиране в монитора очи, а за мижавата си цена от около 5-6лв коментарът е излишен. За мен си заслужава пробата. 

Загледах и един крем за очи на Balea, отново във флакон с помпичка - мисля той да е следващата ми жертва :) Какво ще кажете вие?

Alverder and Balea Eye Care

P.S. Показвам и една доста несполучлива маска за контура на устните и очите - Balea Augen- und Lippenmaske. Ужасно тежка, неприятна за премахване само с кърпичка, мазна и в крайна сметка неефективна. Аз поне не видях ефект. Четирите сашета съдържат количество за 12 ползвания, нооо... веднъж отворено, сашето трябва да се хвърли в рамките на кратко време (аз ги държа до ден). Интересен продукт, но за мен безполезен. Може би за страшно сух околоочен контур ще е ок, но не мога да доложа. А, и не следвайте дословно инструкциите на БГ, маската се нанася около устните, а не върху тях.

Ingredients

Ще се радвам да споделите мнение и кои са последните ви сполучливи покупки за около очите! :)

8 comments:

  1. Имам пост за серума и нощния крем от същата серия на Алверде, можеш да погледнеш. Иначе супер, че и околоочният е добър, мисля да го пробвам значи!

    ReplyDelete
    Replies
    1. С удоволствие ще погледна, мерси!

      Delete
  2. Ммм звучи много добре,моят фаворит за последните месеци е гел/крем на The Organic Pharmacy,скоро го хвалих в блога :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз май попреминах на кремове, защото с геловете някак не постигам необходимото подхранване. За сметка на това, при преуморени очи са идеални, особено ако се държат в хладилника :D

      Delete
  3. Нощният крем от серията е жесток! Много ми е любим и е мега икономичен.
    Като ми привърши настоящото кремче за околоочен контур, ще взема това, което ти показваш :) Звучи супер!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Еее, ще ме накарате да купя цялата серия :) :) :)

      Delete
  4. Откакто започнах да използвам околоочен крем, досега не съм попадала на нито един, който да ми хареса :D Последната ми такава покупка е на Нивеа, но пак не ме впечатли. Затова следващата ми ще е този крем, мерси за съвета!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Надявам се да ти допадне! Аз бях доволна от един рол-он на Nivea (Q10), сега гледам, че са му сменили опаковката и му се чудех пак... Ще видим :)

      Delete

Thank you for your comment!