Wednesday 17 June 2015

Revlon Ultra HD Lipstick & Gloss

Преди време ви бях показала един жесток HD глос на Revlon, на който като че не обърнах достатъчно внимание (клик). Тъй като обаче получих за тест и две червила от линията Ultra HD, реших да ги обединя в едно ревю :)


Започвам именно с Revlon Ultra HD Lip Lacquer - лак за устни с уникален блясък и пигментация. Предлага се в типичната за серията опаковка със сребърен акцент (в случая капачето) и е с апликатор-четка. Аз имам нюанс Sunstone, който е слънчево оранжадено с приказен блясък и многоизмерен финиш. Усеща се съвсем гладко на устните - може би малко тежко, но това така и не успя да ме откаже от самия глос. Издръжливостта е силна страна, като говорим за нещо от порядъка на 4 часа, ако не ям. За това време нито цветът, нито гланцовият финиш помръдват. Надявам се да имаме възможност и в България да се запознаем по-отблизо с тези лакове, но засега остават само чуждестранните сайтове...

Revlon Ultra HD Lip Lacquer - Sunstone
За щастие, поне червилата от серията Revlon Ultra HD са вече на нашия пазар :) За нещастие - аз обаче не успях да се разбера с нюансите, които получих. Червилото е първото без восъци и според рекламата текстурата трябва да съчетава максимум пигментация с комфортно усещане. Но не всички нюанси споделят първата характеристика...



Серията е в малко неудобни първоначално гилзи - върхът на червилото стърчи и ако не внимавате - ще си омажете капачето с него. Още с отварянето им полъхва уникален аромат на нещо като плодово smoothie, от който аз лично огладнявам :) Текстурата е страшно мека, буквално се топи от топлината на устните, и се усеща като балсам.

Revlon Ultra HD Lipstick - Hibiscus
Revlon Ultra HD Lipstick - Peony
И тук идва малко неприятната част. И с двата ми нюанса (бонбонено розовото Peony и млечно оранжевото Hibiscus) е изключително трудно да се постигне равномерно нанасяне и се подчертава всяко по-сухо местенце. На всичкото отгоре след час почти няма и помен от нюанс... На снимките съм се постарала с предварително ексфолиране и потупване с пръст да осигуря максимума откъм равномерност, но на розовото си личи как се посъбира (то според мен е и по-проблемният нюанс). Но, и това е голямо но, не бързам да осъждам самото червило - с подобни светли нюанси при мен резултатът е почти винаги плачевен. Пробвах и цвета Hydrangea (изключително красив корал) и при него като че няма проблемите, описани по-горе. Затова бих ви посъветвала да се ориентирате към някой от по-ярките/тъмни нюанси, ако искате да постигнете максимума на това червило - със сигурност са по-добре с пигментацията и равномерното нанасяне :)

Sunstone, Peony и Hibiscus - червилата са минавани поне 5 пъти, за да стане равномерен swatch
Revlon има вече и Фейсбук страничка на БГ, от която можем да се информираме за новости покрай марката - клик :) А серията Revlon Ultra HD Lipstick е по магазините на цени около 15лв. Пробвахте ли ги?


* Червилата са ми изпратени за проба от PR.

4 comments:

  1. Ммм, страхотни цветове и снимки! На този глос съм му хвърлила око, точно в нюанс Sunstone, а на червилата им се чудя още. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Гланцът го препоръчвам с две ръце, страхотен нюанс е :)

      Delete
  2. Много ти отиват и трите, Ели!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси, но ми позволи да не се съглася за светлорозовото - нещо хич не се възприемам с този цвят :D

      Delete

Thank you for your comment!