Wednesday 22 April 2015

By Terry Crayon Khol Terrybly & L'Oreal Brow Artist Plumper

Днес ви представям два продукта, които получих от My Little Box - един сравнително бюджетен и един доста извън моя редовен ценови клас.


Скъпото удоволствие се казва By Terry Crayon Khol Terrybly и струва около 24 паунда. Което, съгласете се, е принципно безумно за молив за очи (съвест, портфейл и разум го крещят направо). Марката By Terry е доста нишова и се слави с чудесно реноме, което не мога да отрека на база пробата на молива - наистина е разкошен. Текстурата е абсолютно прекрасна, перфектно балансирана откъм мекота и пигментираност. Издържа цял ден и дори вечер, а самото сваляне не е никак трудно и няма сто века търкане и миене :) Единственото слабо място ми е във вътрешната част на очите към кладенчетата (говоря за горния клепач), където почти всички моливи ми се размазват леко - затова и често не стигам дотам с линията.

Цветът също е доста интересен - нещо като бронз с  патина. Казва се именно Bronze Generation, с много златисти частички е и придава доста загадъчен вид на очите.


И сега идва въпросът - дали цената е оправдана? Ами, и да - и не. Наистина качеството е перфектно, но съм срещала и друг молив с такова качество, с цена около 18-20лв (може и да е по-евтин сега). Говоря за Revlon Grow Luscious, който ми е също нещо като идеал за молив :)


Другият, по-бюджетен продукт, е L'Oreal Brow Artist Plumper - спирала за вежди, която съдържа фибри за повече обем и дефиниция. На мен лично обем във веждите не ми трябва, а по-скоро укротяване, но пак я използвам. Формулата определено придава форма и нещо "по-така", но при засъхване става твърда. Ако косъмчетата са ви къси, това едва ли ще ви направи впечатление. Но на моите се усеща при мимики :D Спиралата има лек нюанс- (млечно кафяво, който би подхождал на повечето блондинки (има я и в прозрачна и тъмна разновидност). Бонус е малката и доста удобна четчица, ще е хубаво да я видим и при други спирали за вежди. Не бих казала, че ми е любимата и не бих я предпочела - но не е лош продукт, ако искате фиксация и дефиниция.

Не знам защо съчетах тези продукти в едно ревю, но още откакто ги получих заедно в кутията знаех, че ще е така :) Какво ще кажете - бихте ли пробвали?

6 comments:

  1. 24 паунда за молив са си много, откъдето и да го погледнеш, хубаво е, че е бил в кутията, малко глезотийка :)
    Геловете за вежди- напоследък доста си падам по тях, вече се снабдих с два и вече посягам към тях доста по-често отколкото към сенките за вежди.Особено ако ме помързява да попълвам с четчица:)) Единият гел, който имам (на bh cosmetics) също втвърдява, не чак до степен да го усещам при мимика, но като ги докосна- да, усеща се. Но пък така избягваш разрошени вежди със собствено мнение в средата на деня :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ох, то при моите вежди проблемна е дължината - и наистина се усеща, ако се втвърдят от продукт :D Ген, какво да го правя...

      Delete
    2. И моите на са от най-късичките LOL но каквото ми е дадено-това! :) поне имам вежди хахах

      Delete
    3. Хах, да, така си е - важното е да ги има :D

      Delete
  2. Абсурдно е някога да дам толкова пари за молив за очи, независимо чие име стои върху опаковката. Като видя някакви такива измислени цени и чак се ядосвам.. Същите имат и някакъв фон дьо тен за 150 лева, абсурд.. Никога не са ме блазнели толкова луксозни марки, всъщност по-скоро ме дразнят, отколкото привличат.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Значи не само аз го мисля за абсурдно :) Напълно те разбирам за дразненето - не знам към кое съм по-критична, към скъпите или към евтините марки. Просто си умирам някой да направи проучване на точния състав между 50 скъпи и 50 евтини марки (не най-евтинджосите, а качествените по-евтини).

      Delete

Thank you for your comment!