Wednesday 4 February 2015

Most Worn Products

Има дни, в които нямам муза за експерименти и тогава залагам на изпитани продукти -- такива, които знам, че няма да ме предадат. Дори не и задължително любими, просто изпитани и доказали се. Днес ще ви покажа кои са тези продукти напоследък :)


Започвам с коректора Catrice Light Reflecting. Писалката с четка ми е любимият вид коректори, а този се оказа сравнително добро попадение откъм нюанс. Не е покривен, озаряващ е по-скоро, но без никакви забележими частички - просто добавя няколко часа сън към погледа :)  Не е нещо толкова впечатляващо, че да го купя отново, но ще си изхабя опаковката до последна капка :)

Следва спиралата Avene Couvrance, която ме изненада страшно приятно. Лека е, нанася се доста лесно (въпреки малко гъстата си текстура) и придава малко драма без да е прекалено. Подходяща е за чувствителни очи и се сваля лесно! Четката е много удобна за формата на очите ми и опасност от омазване с нея няма.

За Rimmel ScandalEyes ви говорих тук - няма да се повтарям, просто ще кажа, че това е спасяващ продукт и за забързани сутрини, и за пътуване :)

Ако сте фенове на балсамите на Nivea би било непростимо да пропуснете тези в кутийка - за мен това е наистина добър балсам, който ползвам за нощна грижа. Опаковката ме спира да го нося в чантата, но все пак за нея имам други продукти!

HD базата за сенки на NYX почти ми свършва и сега съм в дилема дали да не си взема още една... Рядко повтарям продукти, но това май ще е един от тях (aко не си поръчам тази на UD).

Следва нещо много любимо, крем-ружчето на Bourjois ^^ Наскоро отворих и една опаковка в друг нюанс и го обичам също толкова още от първо носене!

За накрая остава глосът Shiseido Lacquer Gloss, с който прекалявам. Имам доста продукти за устни и да нося толкова често един и същи не е на добре :D Но какво да направя, като цветът ми е толкова на сърце...

Споделете ми и вие кои са най-често ползваните ви продукти напоследък!

22 comments:

  1. Точно такъв тип коректори обичам, а моят е на свършване и тъкмо на този съм хвърлила поглед:)))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. От тези с четка, които се предлагат в момента, май е най-бюджетният и добър вариант :)

      Delete
  2. Аз базите на ЪД не ги харесвам, но ако ти си останала с добри впечатления от някое мини или тестер - действай..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Точно - имах една малка тубичка от Smoky палитрата и базата беше разкоЩ :)

      Delete
    2. Аз имам притурки от нейкед 2 и 3 и предпочитам тази на Артдеко..

      Delete
    3. Базата на Ардеко в кутийката е също толкова чудесна, а и е винаги налична в магазините тук, но самата кутийка не ми е толкова удобна :(

      Delete
    4. Btw, преди се сдържах, но сега като скролвам постоянно ми вади очите - според мен би трябвало да е most used, когато става дума за козметика (продукти) .. most worn е по-скоро за дрехи..

      Delete
    5. Ъм, не мисля, че си права :) Този израз съм го срещала за какво ли не, дори не само за дрехи и грим. А most used просто не ми звучи добре :)

      Delete
    6. Ами не знам, не съм филолог.. но просто така ми звучи.. защото дори на бг казваме 'нося дрехи', 'използвам продукти' .. Едва ли е грешка, защото в гугъл излизат някакви резултати, но много по-често се среща "most used"..

      Delete
    7. Може би просто е въпрос на избор, защото на английски изразът wear makeup е съвсем ежедневен (бтв, завършила съм английска филология - някои неща просто ги ползвам без да се замислям, въпрос на усет ;))

      Delete
  3. Tочно днес гледах писалката на Катрис и много се чудех. Но явно следващия път ще я взема :)
    Гледам, че Катрис са пуснали и нова база, ама тя в БГ ще дойде пролетта с останалите продукти май. Засега се чуват възторжени възгласи от немските блогърки :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дааа, и аз я чакам! И още сума неща съм харесала :)

      Delete
  4. Аз също съм се насочила към базата на NYX. Щом се замисляш за втора опакова, това ме обнадеждава за покупка :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Малко мазничка е, но задържа сенките перфектно :)

      Delete
  5. Ружа лесно ли се нанася и стои ли добре? Сега съм на вълна кремообразни ружове и си търся нови неща за пробване :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Супер лесно се нанася и стои супер естествено :)

      Delete
  6. много ми харесва опаковката на този коректор, но как се контролира количеството? (май съм малко съм скарана с такива на четка :)
    а на въпроса ти, най-често напоследък ползвам ружче от essence, палитрите и течен руж на Makeup revolution, спиrala lancome и няколко цвята червила на catrice, essence и golden rose

    ReplyDelete
    Replies
    1. Основата се завърта, докато не излезе исканото количество през четката :) Тези Makeup Revolution ми стават всеее по-любопитни :) :) :) Харесах сърчицата - руж...

      Delete
    2. за сърчицата срещнах доста противоречиви мнения, но опаковките им пък са толкова сладурски! :) аз съм във възторг от течните ружове, даже тъкмо пуснах едно ревю за тях

      Delete
  7. Страхотни продукти! :))
    На каква цена закупи коректора на Catrice? Изглежда доста любопитно. С удоволствие бих го пробвала! :33 xoxo <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Беше някъде около 8лв, доколкото си спомням :)

      Delete

Thank you for your comment!