Friday 6 February 2015

Korean Bits & Bobs: Eyes

Продължава корейската сага :) Днешният пост ще е за няколко продукта за очи, които си заслужава да се погледнат - няколко молива и едни сенки-убиец, които дълго време нямах смелост да сложа.


Започвам с моливите Tosoowong Makeon Gel Pencil Liner - оранжевият нюанс Sunshine и вампирското Sexy Vampire Burgundy:) И двата са от кутии MemeBox, цветните издания и определено ме грабнаха от първо ползване. Гелообразни са и със сравнително приятна текстура  - но трябва да се позагреят малко, докато започнат да се нанасят съвсем гладко. Също така са и добре пигментирани, а най-големият им плюс е издръжливостта. Буквално не мърдат, дори и при директен опит да ги размажа!  Гамата на тези моливчета е доста богата, което също е плюс.


Другият молив е автоматичен - Beauty People Gel Eye Liner Auto Pencil, нюанс Glimmer Bronze. Отново с гел текстура, изключително мек е и се нанася като масло върху клепача. Аз лично нямаше да си взема такъв цвят, защото на клепачите ми изглежда доста светъл, но всъщност озарява погледа доста добре. И отново е много издръжлив :)

За накрая... Червени сенки! От много време исках да пробвам такива, но странно защо ли отлагах пробата им след като ги получих доооста дълго :D Сенките са марка Ocean (нюанс L-35 Red) и на пръв поглед изглеждат доста евтинджос. Но за сметка на това са супер пигментирани - отдясно на swatch-а виждате без основа, а като добавя основа отдолу и изглеждат буквално като червило :D Определено труден за комбиниране и носене нюанс, но това си е един доста готин експеримент! Аз ги комбинирам със златист пигмент и ги преливам много добре, получава се доста закачливо :) Сега събирам сили на някое парти да се появя така.

Моличетата :) Горе - Beauty People (Glimmering Bronze), по средата - Tosoowong Makeon (Sexy Vampire Burgundy), отдолу - Tosoowong Makeon (Sunshine)


Сенки Ocean (нюанс L-35 Red)
А ако имате други идеи за носене на червени сенки - споделете! :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!