Monday 6 October 2014

Christmas Gift Guide '14 // Collections & Advent Calendars

С всяка следваща година си мисля, че коледните колекции идват все по-рано. Догодина - през март :D Все още не мога да кажа, че съм настроена на вълна празници, но напливът от скъпо струващи коледни "играчки" е вече налице, понеже чичковците в големите козметични компании знаят едно - щом е коледно и е лимитирано, значи сме повече от всякога готови да харчим-харчим-харчим. Това ще е и гид за подаръци, и обзор на колекциите и календарите тази година. Така де, веднъж е Коледа, че да се поглезим...


От всички неща, които ще ви покажа, може би ще взема едно. А може и него да не взема, но все пак го мисля. Останалите са ужасно красиви, но ужасно не по моя джоб. Не че не мога да поспестя и да се "поглезя за празника", ама не искам, именно защото нещо започва ме гложди във всичкото това харчене по Коледа. Но да не казвам голяма дума и да не си обещавам нищо, ами да захващам да ви представям какво ми хвана окото от вече обявените колекции от далечни и не толкова далечни страни :)

Започвам с Urban Decay - защото обмислям именно две от техните неща. Ще е или палитрата Vice 3, или сетът мини червила Full Frontal Lipstick Stash. Май клоня към второто, обаче - струва ми се далавера :)

 

Продължавам с Josie Maran Winter Dreams Argan Color Collection - чудесен сет във всяко едно отношение, и чудесно подбран за зимата.


Всяка година Sephora пускат нови колекции Sephora Favorites, а тази година избиха рибата със сета Give Me More Lip - ако имаше начин на разумна цена да се добера до него, сигурно щях да го взема. Искам всичко от него!


Too Faced малко са прекалили с кича този път и от цялата колекция харесах само La Belle Carousel Palette - интересен дизайн, а и доста удобни палитрички за път :)

Следват неизбежните Tarte - с две неща :) Сетът  Away Oui Go Portable Paltte & Collector’s Set (който включва "откачаща се" палитричка и пълнители) и  Petite Treat 12 Days of Tarte Advent Calendar (мини-версия на коледен календар с 12 прозорчета). Любов, какво да ви кажа!

 

Като заговорих за календари. Тази година те са повече от всякога и по-луксозни от всякога! И толкова скъпи, че ми се реве...

Selfridges Advent Calendar - Enchanted Spells

 Liberty Beauty Advent Calendar

 
Jo Malone Advent Calendar

 
The Body Shop Advent Calendar

Benefit пък изненадващо ме грабнаха освен с календара си и с палитра ружове в сууупер сладурска кутия - Cheeky Sweet Spot :)


 

Това харесах засега - странното е, че high-end брандовете не можаха да ме впечатлят, но има още време и още доста колекции, които тепърва ще бъдат обявявани :) Предполагам, дори и за още един пост ще има материал! Започвам да душа и по родния пазар, за да мога да ви споделя навреме за красотите, на които ще се радваме тук :)

Всички снимки с линкове към колекциите можете да видите тук (pics source - click the pinned images for more info on the collections): http://www.pinterest.com/hella_d/beauty/

21 comments:

  1. Календарите са мега готини, а тази палитра с ружовете дано не я пуснат в България, че не знам как ще и устоя! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Вече я има във feelunique.com, напълно споделям мъката и опасенията ти :D

      Delete
  2. Всичко е много хубаво :(( хаха Сетът на Tarte май най-много ме изкушава..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Уникално сладък е - а и всичко, що става за път, е добре дошло :)

      Delete
  3. Този пост не трябваше да го чета :D Дядо Коледа да препише от тук :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. И аз на това тайничко се надявам :D :D :D

      Delete
  4. От Vice 3 на Urban Decay ми се разтупка сърцето :D Страхотно изглежда!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тази май е най-яката от серията досега (въпреки че и другите също хващат окото) :)

      Delete
  5. Разкошни неща :) и аз си харесах много и бих добавила и новата колекция на Mac. Обаче от рано предупреждаваме Дядо Коледа :) хахаха да не би да изпусне нещо :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз от MAC не харесах нищо, но има толкова време, че сто про ще извадят още някой заек. Както и другите марки, де...

      Delete
  6. Този календар на Jo Malone е в мечтите ми, откакто го видях за първи път на снимка :( Никакъв шанс, за жалост :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много е скъп... Честно казано не знам как им изчисляват цените, но както и да го погледнеш е overpriced (именно защото по Коледа даваме луди пари и те го знаят) :(

      Delete
  7. Да, някои цени са абсурдни...

    ReplyDelete
  8. Оооо аз си харесах на Бенфит с ружовете сета.. нечовешко изкушаващ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, за съжаление :D Ако го вземеш, ще очаквам ревю с огрооомно нетърпение!

      Delete
  9. Всичко е чудесно, лъскаво, изкушаващо, нещата на Tarte най-много хващат окото обаче.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Май са ни всеобщи любимци :) Дано някой ден ги видим и тук...

      Delete
  10. Палитрата с ружове на Benefit и всички календари... Искам ги! Дядо Коледа, подари ми ги! Празниците винаги са били извинение на компаниите да ни карат да харчим повече пари - сладки опаковки, лимитирани издания и какво ли още не

    ReplyDelete
    Replies
    1. Определено, пък и ние не е като да се поддаваме :D Дано Дядно Коледа мине оттук!

      Delete
  11. Как съм го изтървала този пост! Пу за мен палитрата Vice 3 и червиления сет на Сефора!! Странно, май съм единствената, която Tarte не я изкушават ( не че ще ги върна де ).. Дано Дядо Коледа чете този коментар! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дочух, че щели да отварят Сефора и в UK, та може и да намажем... Тези сетове обаче ако не ги внесат, ще мрънкам! :D

      Delete

Thank you for your comment!