Monday 19 January 2015

Korean Bits & Bobs: Lip Stains

Реших да събера в един пост няколко корейски стейна, за да добиете по-добра представа с какво те са наистина различни - и от нашенските, и помежду си!  Всички тези съм получила в различни MemeBox-ове, и имах доста време да ги потествам на воля :)


Започвам с N.S.M. Exciting Snow Cooling Tint. Тук трябва да отбележа, че корейците определено обичат охлаждащите продукти и на мен лично това си ми харесва доста. Не че охлаждащият ефект прави каквото и да било - просто ми е приятно. Към стейна :) Този го имам в два нюанса - кайсия и корал. Благодарение на текстурата тези стейносве изглеждат доста ужасно, нанесени директно с четката (плътността е покъртителна), затова просто правя няколко точици и доразнасям с пръсти. Отгоре определено трябва нещо подхранващо, защото иначе сухото усещане след известно време е неизбежно... След нанасяне, те изсъхват бързо и стават полуматови :)


С кайсиевият нюанс (C02) така и не се разбрах, стои ми ужасно - като блажна боя. За сметка на това, кораловото (C04) е чудесно и е супер свежарски нюанс за лятото! Тези стейнове ухаят божествено на някакъв плодов сладолед/шейк. А откъм издръжливост нямам никакви оплаквания - кораловият си личи понякога и до вечерта :)


Witch's Pouch Radiant Lolli Tint пък е съвсем друга работа. Нанася се супер гладко с апликатора и има лек гланцов финиш, който издържа дълго и поддържа приятното усещане върху устните. След като гланцът изчезне, остава самият стейн, много приятен и ненатрапчив. Определено това е продукт, който бих си купила в пълен размер - изключително комфортен за носене и с готин розов (цикламен) нюанс - 03 Funky Bloom. Като покривност не е особено пътен, по-скоро стои "гелообразно". Уханието отново е плюс, на ананас!



Накрая поставям един доста разочароващ стейн, според мен - Aqua Tint Orange, който ви показвам само заради готината идея. Това с клечките за уши е интересна концепция, която съм виждала и при западни марки, и е доста удобна за пътуване. Завъртате, изтегляте червената част от клечката нагоре, и течността се стича в памучето. След което нанасяте. Изпълнението е готино, но тук самият стейн почти не оставя цвят, общо взето оцветена водичка :)




И така, любимецът ми определено е Witch's Pouch Radiant Lolli Tint, но кораловият N.S.M. Exciting Snow Cooling Tint също заема подобаващо място в лятната ми козметична чантичка :)

4 comments:

  1. Това с клечките за уши изглежда малко странно хаха..Но пък определено бих го пробвала ..

    ReplyDelete
  2. Уууу, много красиви цветове! Особено коралът!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дам, само чака да се постопли и да се поразвеят малко шарени фусти и сандали - сега съм на тъмна вълна :D

      Delete
  3. Чудесно изглеждат всичките! :D Бих ги подносила всичкиии :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment!