Wednesday 27 August 2014

Oriflame Gioprdani Gold Bronzing Pearls - vol. 2

Бронзиращите перли са един от signature продуктите на Орифлейм според мен - а това ми е втора опаковка :) Ревю с нюанс Natural Peach вижте тук, а сега да се съсредоточа върху Natural Bronze!


Този нюанс е доста по-близък до понятието бронзант - топъл, естествен слънчев загар. Не бие нито на оранжево, нито на кално (не знам как да го опиша, но някои бронзанти ми изглеждат просто като мръсотия върху лицето). Нанася се лесно и равномерно, доста по-лек е като пигментация от прасковения нюанс. Съдържа миниатюрни блестящи частички, почти неуловими. За съвсем лек и целунат от слънцето вид нанасям с голяма четка във формата на числото три - от челото през бузките и до брадичката.


За мен лично GG Bronzing Pearls са едни от много добрите бронзиращи пудри на пазара ни, и заедно с тази на Avon Luxe представляват изборът ми тази година. Мисля, че ако искате да пробвате за първи път бронзираща пудра, Oriflame Gioprdani Gold Bronzing Pearls в нюанс Natural Bronze ще ви харесат - дори и белчо като мен не може да сбърка с тях :)



6 comments:

  1. О, и аз преди много време имах едни такива розовеещи топченца. Много си ги обичах!

    ReplyDelete
  2. Само на мен ли ми приличат на зърнена закуска :)

    ReplyDelete
  3. Слаб ми е ангелът, трябва да спра да те чета :D

    ReplyDelete
  4. Много са красивички :)

    ReplyDelete
  5. Много са ми любими тези перлени топчета!

    ReplyDelete
  6. Мисля, че това си е хубава инвестиция, особено ако са на промоция :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment!