Saturday 9 September 2017

Latest In Beauty // Beauty Guru Subscription

Дълго време не се бях занимавала с кутии на абонаментен принцип, но ето че пак ме хвана музата. Освен My Little Box, този път реших да дам шанс и на една изцяло козметична кутия - Latest In Beauty, която обаче има някои особености...


И преди съм пазарувала кутии на Latest In Beauty, но само от така наречените им колекции. Тази обаче е абонаментна, но с уговорката, че всеки сам избира продуктите си! Има три основни абонамента:

> Beauty Novice: 3 продукта за £9 на месец
> Beauty Enthusiast: 6 продукта за £15 на месец 
> Beauty Guru: 9 продукта за £18 на месец

Щом се абонирате, кутиите (както и колекциите) са с безплатна доставка в рамките на UK. Има и опция да вземете кутия без абонамент, но не излиза изгодно.

Аз избрах най-големия абонамент и в снимките виждате първата ми кутия. Ето как работи:

1. Избирате абонамент
2. Избирате съответния брой продукти от предлаганите - 180 към момента, но всекидневно добавят нови
3. Продуктите влизат в кошницата ви и когато сте готови, въвеждате данни за плащане и доставка. 
4. Датата, на която направите поръчката, се превръща в дата за billing. Т.е., ако поръчате на 25-ти август, следващото плащане ще ви бъде взето на 25-ти септември и ще получите мейл да подберете продукти за следващата си кутия. След което имате един месец да го направите. Ако не го направите, Latest In Beauty ще ги подберат за вас спрямо специален въпросник. Звучи малко сложно, но всъщност е доста улеснено. 




Разнообразието е доста голямо, от лакове до лосиони за тяло. Повечето продукти са в размер за път/тестери, като имате право да вземете по един от вид. Има тук-там и пълноразмерни продукти, но никой от тях не ми направи впечатление. За мен лично това е кутия, с която да пробвам нови неща, а размерите на опаковките са напълно достатъчни за тази цел. 

Подбрах напълно непознати за мен брандове - някои от които по препоръка от любимата ми Лиса Елдридж. Няма да си кривя душата, сигурно след още 1-2 кутии продуктите, които искам да пробвам от предлаганите, ще се изчерпат. Но дотогава има време. 

Как пристигат самите продукти? Първата ви селекция идва в удобна черна чантичка. Оттам нататък пристигали в обикновена картонена пощенска кутия. Превозвачът, който ползвам за доставка от UK, по принцип пази нещата - но ме притеснява дали картонената кутия ще оцелее, честно казано. Ще си покаже, стискайте палци!

И сега към най-приятната за мен част. При отварянето на пратката ми направи впечатление, че вътре има няколко неща, които не съм поръчвала. Явно нещо като welcome gift, при това доста хубав - както се вижда на следващата снимка. :)


И така, повече от доволна съм и от механизма на Latest In Beauty абонамента (не знам за друга кутия, в която сам си избираш продуктите), а и от жеста на внимание с подаръците. Със сигурност поне още 1-2 месеца ще се задържа като клиент, а за след това ще видим.

Не знам дали все още важи, но ако решите да поръчвате, можете да пробвате код VCLIB за солидна отстъпка от първата кутия (виждате ли сега какво ме изкуши) :)

Ако имате въпроси - коменатрите са ваши!

4 comments:

  1. Виждам Purity на Philosophy. Обожавам техните продукти! Отивам да гледам кутията <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Те са и най-щедри като че ли с размерите, да видим как ще се разберем :)

      Delete
  2. Много благодаря за разясненията :) Мога ли да питам кой превозвач ползваш ? За Пловдив питам мерси много :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей! Ползвам Shopper.bg от доста време, офисът им в Пловдив е в уличките до ТЕТ-а :)

      Delete

Thank you for your comment!