Thursday 7 September 2017

Bourjois x Eli Grita // Electric Night Collection

Това лято Bourjois лансираха няколко нови продукта, но като че всички те бледнеят пред една колаборация с френския бранд Eli Grita, за когото (признавам си) не бях чувала нищо...


Electric Night е посветена на нощния неон в Париж - наелектризираща музика, ярки нюанси, летни емоции... Точно като за едно градско момиче с любов към живота. Днес ще ви покажа Summer Velvet Box, сладката кутийка с трите матови червила от колекцията Electric Night на Bourjois и Eli Grita!


Има неща, които те грабват от първия миг - като красивата опаковка и цветовете, в които знаеш, че ще се влюбиш. В цветната кутия се крият трите лимитирани нюанса Rouge Edition Velvet:

> Abricoquette, неоново прасковено за подчертаване на тена и освежаване
> Pink Pong, ярка циклама за Барби излъчване
> Saperliprunette, вкусно сливово за вечерното парти


И трите са с нежната текстура на оригиналните Rouge Edition Velvet - приятна за нанасяне, но леко пресушаваща за моите устни. За лятото ми беше съвсем окей, с нужда от балсам след няколко часа, но за зимата обикновено нося тези червила с гланц отгоре. Харесва ми, че са пигментирани и оцветяват устните като stain, което ги прави доста дълготрайни. Като цяло, от серията Rouge Edition си падам най-вече по суфлетата, но това е друга тема.


Носех и трите нюанса доста често, пренебрегвайки почти всички останали червила на тоалетката. Меко казано би било да кажа, че ги харесвам много - влюбена съм и обмислям да си взема от цикламеното и сливовото за запаса. :)


Освен червилата, Bourjois x Eli Grita Electric Night включва още моливи за очи, лакове за нокти и спирала. Какво мислите за колекцията?



* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!