Tuesday 22 August 2017

The Glow Must Go On // Aura City Lights Collection

В разгара на лятото и всички летни партита, които пропуснах ще ви разкажа за една доста интересна колекция на Aura. Строубингът е вече на път да стане демоде на фона на келешлъци като дрейпинг и бейкинг (омг, някой да ги спре!), но за мен той ще остане модата в грима, която прегърнах с две ръце. Поне в умерената му форма. :)


Aura City Lights Collection е колекция, изцяло посветена на блясъка - съдържа палитра прахообразни хайлайтъри, два стик хайлайтъра и два флуида. Ще се спра поотделно на всеки, но в крайна сметка изборът на продукт тук зависи най-вече от предпочитанията ви за нанасяне. :)



Aura City Lights Strobing Stick е нежен хайлайтър, може би най-нежният като ефект от цялата колекция, който е в удобен за нанасяне стик. С едно-две минавания по бузките имате достатъчно материал за приятен озаряващ ефект. Частичките са достатъчно фини, за да можете да ползвате стика и на други местенца (върха на носа, арката на горната устна, в ъгълчетата на очите). Единственото, което не ми допада, е евтината миризма на стика.

На снимките виждате нюанс Night Life, предлага се и в по-топлия Street Vibe.

Aura City Lights Strobing Cream пък е кремообразен хайлайтър, който озарява много приятно и дава доста glam финиш на грима. Аз лично го намирам за по-труден за ползване заради формулата - някак все не мога да преценя количеството. Частичките са една идея по-големи от стика, но все още попадат в графата фини. Аз лично гледам на този флуид като на продукт за тялото - озарява чудесно ключиците и раменете, може да се добави и към лосион за тяло.

На снимките виждате нюанс Street Vibe, предлага се и в по-студения Night Life.




За накрая запазих черешката на тортата - палитрата Aura City Lights Strobing Palette. Някои я обявиха за копие на The Manizer Sisters на The Balm, но тъй като аз не съм я пробвала, ще си замълча в тази посока. Все пак, няма как да се отрече очевидната прилика и откъм нюанси, и откъм финиш. City Lights палитрата съдържа шампанско, розе и бронз (колкото и да ми се искаше да му дам име на вино). И трите нюанса са силно пигментирани и мазнички, с едно загребване получавате предостатъчно продукт. Блясъкът при тях е най-забележим, но е страхотен. Въпреки че съм фен на по-фините хайлайтъри, тези ми се настаниха трайно в сърцето. Освен с пигментацията си и лесното блендване, те ме впечатлиха и с дълготрайност.

Като цяло, това е една палитра, която не искате да пропуснете. :)



За основата за устни от снимките не ми се говори - всяка марка има несполучливи продукти, и за мен това е най-несполучливият досега от Aura. Много е течна и е живо мъчение за развномерно нанасяне, не изсъхва с часове, за да мога да нанеса червило отгоре... И всъщност не променя нито яркостта на цвета, нито издръжливостта. С фон-дьо-тен е далеч по-добре да си изравня цвета, ако искам (а аз и по принцип не искам). :)

Ще се радвам да ми споделите какво мислите за колекцията Aura City Lights в коментарите!


* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

2 comments:

  1. Обожавам продуктите на Aura, а отдавна си търся сполучлив хайлайтър на достъпна цена (тъй като едва ли ще го използвам много). Определено това ревю ми помогна в избора. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се! Не съм поглеждала дали все още са налични, но се надявам да ги откриеш :)

      Delete

Thank you for your comment!