Saturday 26 August 2017

My Little Box // August '17

След повече от две години почивка отново се абонирах за My Little Box. От доста време го мисля, но кутиите все някак оставаха на заден план и нищо не ме впечатляваше достатъчно, за да направя първата крачка. Но когато видях колието в тази кутия... Нещо в мен просто ах-на. И естествено, час по-късно вече си бях подновила абонамента.


Защо всъщност се отказах предния път? Защото бях пренаситена и от продукти, и от джунджурии. Сега вече съм изхабила и употребила почти всичко от предните кутии и имам място за нови. :) Доста момичета се оплакват от загубата на "духа" на My Little Box - и е вярно, че списанието го няма, картичките на Kanako и платнените торбички за козметиката също ги няма във всяка кутия, някои продукти се повтарят във времето... Но според мен наистина всичко опира до пренасищане.



Да се върнем на темата - а тя е My Little Box Wild Summer. Темата на кутията е wax - което се оказа африкански десен. Доста симпатичен при това - бих казала, че тази кутия е една от най-красивите досега. Цитатът на Beach Boys всъщност ми напомня за Боб Марли, бива за стената на някой бар на плажа (ако някой ден си отворя такъв). Освен тази, в кутията имаше и още една доста интересна картичка, която се отваря в различни посоки и във всяка има различно послание. Cool, но малко безсмислено.




Основният акцент на кутията е колието Benz, посветено на малка групичка badass businesswomen (цитирам), които продавали продукти с wax дизайн. И очевидно се возели на Мерцедес из града. Колието всъщност беше нещото, заради което поръчах кутията. От много време искам такова, а това се оказа наистина красиво и добре изработено.


Следващият лайфстайл продукт е златиста закачалка за бижута в бохо стил, която също ми допадна доста. За съжаление, живеем на квартира и хич не ми се иска да дупча стените, за да я закача.



Козметиката в кутията е приемлива. Не бих казала, че е топ - но ще се ползват два от трите продукта:

> Кремообразен руж My Little Beauty - нежен розов нюанс, който е супер подходящ за моята кожа
> Новият серум Skinlongevity на Bare Minerals - звучи интересно
> Лак за коса Batiste - който няма да бъде ползван по предназначение със сигурност, но обичам да държа една опаковка вкъщи за укротяване на веждите

Колието и козметиката бяха опаковани в хартиени торбички с wax принт, които сигурно ще бъдат доупотребени за нещо друго.


За мен лично това ново начало с My Little Box е доста свежо и очаквам с нетърпение следващата. Успях да се абонирам с отстъпка - код FIRSTBOX ви дава първата кутия с безплатна доставка. Което я прави почти без пари, все пак и паундът падна доста...

В суматохата с августовските отстъпки успях да се абонирам и за Beauty Guru кутията на Latest In Beauty, но за нея - като пристигне. :)

Ако се чудите как да се абонирате за My Little Box чрез услугите на превозвач, вижте този пост. А ако искате да разгледате стари издания, които съм получавала - клик тук.

Ще се радвам да ми споделите какво мислите за кутията Wild Summer. Чудя се и дали сред вас все още има абонирани. :)

2 comments:

  1. Ахахахаха, кога пиша и аз ;)
    Тази и септемврийската ги пропуснах. Не бяха моите, а и като си подновяваш абонамента доставката е free...та ;)
    Последната на английският клон е ноемврийската. Не беше зле.
    В момента съм на немската, като първата, която чакам е тази за Коледа

    Еми

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз бях бясна на кутията с Rouge тениската и се unsubscribe-нах... Както и май голяма част от хората. Но не очаквах, че ще се стигне до закриване на кутията, честно казано. И аз обмислям немската, ама този език хич не го разбирам! По-скоро ще си потърся превозвач от Франция, да видим дали ще намеря...

      Delete

Thank you for your comment!