Tuesday 9 May 2017

SVR Hydracid SPF 15 Brume Eclat

Няма спор, че едно от най-трудните за постигане неща в ежедневието ми е слънцезащитният баланс. Или, накратко казано - почти всяка пролет ми се случва поне едно леко изгаряне, най-вече на раменете, преди да се сетя да си нося SPF продукт с мен в чантата. Тази година обаче го изпреварих с помощта на едно гениално решение, което стъпи на нашия пазар първо чрез SVR Hydracid SPF 15 Brume Eclat.


Това е слънцезащитен спрей за лице в удобна опаковка от 50мл, който оставяте в чантата си и ползвате в следните ситуации:

- за разходка навън в обедната почивка
- за следобедното кафе с приятелки в Градската
- за прибежката от вкъщи до коуъркинга
- най-важната за мен: когато пътувам с кола и се окаже, че слънцето е от моята страна на купето

Последното ми е коствално доста и затова внимавам на макс. Но все се случва да си намажа лицето и да забравя раменете и ръцете. А малкият спрей всъщност е подходящ за всички открити части на тялото.



Нанася се върху грима и дневната грижа - не ги засяга по никакъв начин, даже може да ги фиксира. Самият спрей е със средни по размер капчици (разбирайте нито супер фин, нито супер груб) и разпръсква всеки път, когато натиснете дозатора. Ще ми се това да беше спрей тип дезодорант с непрекъсната струя, но това е всъщност по-икономично. :)


Какво да очаквате като финиш? Не лепка и озарява кожата, точно по описанието от опаковката. За мен лично озаряващият елемент малко мазнее, но ако кожата ви е суха, едва ли ще имате подобни притеснения. Откъм усещане... Дори не знам как да го опиша. Не е всеки път, не е и неприятно, но се случва понякога да усещам леко стягане. Може би прекалявам (нанасям щедро, защото все пак слънцезащитата се влияе и от нанесеното количество), та и това може да е проблемът. Но като цяло е комфортно и освежаващо преживяване, съпроводено с лек ненатрапчив аромат.

SVR Hydracid SPF 15 Brume Eclat действа анти-оксидантно и като бариера срещу замърсяванията в града. Съдържа екстракт от камелия, оптимизиран витамин C (каквото и да значи това, но по принцип този витамин е силно фотонестабилен), както и хиалуронова киселина с високо молекулно тегло.

В заключение, това е един вече незаменим за мен продукт, който допълва дневната грижа и ме защитава именно в онези ситуации, които принципно водеха до пролетните изгаряния. Не вярвам много хора да имат възможност да подновяват слънцезащитата си през 2 часа през деня, над грим и прочие помади. Така че съм вече заклет фен на този практичен формат и ще пробвам и останалите марки, които го предлагат. :)

Вие забелязали ли сте SVR Hydracid SPF 15 Brume Eclat по стелажите на марката?

* Продуктът ми е изпратен за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!