Seven Seconds: Your Second Skin

by - Friday, April 21, 2017

Всичко започна с един имейл, чиито първи ред гласеше: Пролетта е тук и мъжете се събличат. Последвалото ококорване от моя страна няма как да бъде описано... и продължих да чета с любопитство. Това беше покана за фотосесията на Seven Seconds: Твоята втора кожа, на която мъжете не само се събличат, но и показват характера си чрез темпераментен бодиарт.

За съжаление не успях да присъствам на тази фотосесия. Не знам дали не е за добро - количеството тестостерон във въздуха е било зашеметяващо, както ще видите от снимките. :) Всъщност, доста ме е яд, но поне имах възможност да надникна зад кулисите чрез предоставените материали, които споделям с вас днес. А ето и накратко за самата кампания, с която любимите магазини за шик бельо Seven Seconds акцентират върху индивидуалния стил на силния пол, представен от редица high-class брандове.

Въпросният акцент е доста силен - изразен е чрез седем животни, изрисувани с размах върху телата на моделите (връщане към архетиповете на мъжа от животинския свят). Точно тази смела игра с бодиарта е причината днес да ви говоря за мъжко бельо. Фен съм на артистичния грим и бодиарта от години, и следя доста имена в тази сфера. А когато едно такова удоволствие се преплита с красиви мъжки тела и диви животни... Е, денят започва по-добре за всички, нали?
Оставям ви да се насладите на дивите фотографии на Дилян Марков (кликнете върху снимките, за да увеличите), а във Фейсбук страницата на Seven Seconds ви очаква и игра. :)  

  

* Статията е спонсорирана.

You May Also Like

0 comments

Instagram