Wednesday 22 February 2017

Avon True Colour Supreme Length Mascara & Supreme Lipstick

Привет!

Днес ще ви представя част от новостите, които украсяват каталозите на Avon. През годините марката от време на време сменя опаковките на топ продуктите си, връща стари любимци и общо взето не оставя нещата да станата скучни. Avon True Colour е името, което обединява основната колекция грим - и днес ще ви представя два продукта със страхотно ново излъчване именно от нея. :)


Започвам със спиралата Avon True Colour Supreme Length Mascara. Тя съдържа арганово и кокосово масло, и витамин Е (комбинация, с която подхранва миглите), а основната ѝ функция е удължаването. Като цяло, това не е любимият ми тип спирала, тъй като формулата ѝ е леко суховата, а синтетичната четка е с прекалено гъсти зъбчета - при мен това води до слепване и бучици. С малко внимание успявам да изкарам желания ефект, но мисля, че някой с по-къси мигли би се разбрал по-добре с нея. Плюсовете са в издръжливостта и това, че фиксира миглите много добре след като изсъхне. Отстраняването с вода и почистващ продукт не е проблем, но малко се опъва на мицеларните води, които имам в момента (може би маслен дегримьор е по-добра идея за почистване без вода). 




Вторият продукт е червилото Avon True Colour Supreme. Не знам дали помните, но преди няколко години в каталозите имаше подобен продукт с мраморен ефект - аз го помня заради мекото усещане. И тук това е водещото, за което се грижат масло от жожоба, екстракт от мед, пчелен восък и SPF 15 за защита. Формулата е наистина балсаместа, плъзга се леко по устните и оставя лежерен цвят, който без проблем се натрупва до плътен с няколко минавания. Аз пробвах нюанса Revitalising Raspberry, нежно розе с почти незабележим блясък (перфектното ежедневно червило). Не е най-дълготрайното на света, но с тази формула е малко трудно да се постигне и зашеметяващ ефект откъм издръжливост. Пък и с тази шик розово-златна гилза си е чисто удоволствие да го вадя от чантата.



Тук е моментът да споделя, че съм обсебена от розовото злато и много се радвам, че Avon са избрали именно него за продуктите. Вече имам доста аксесоари в този нюанс и едва ли скоро ще ми омръзне. :)



Ще се радвам да ми споделите кои от продуктите на Avon помните от стари каталози и бихте искали да видите отново!

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!