Tuesday 3 January 2017

So Susan Colour Hybrid & My Little Beauty Red Dingue

Това са май последните скъпоценности от кутиите My Little Box, които ползвам. Аз лично вече не си спомням кога си прекратих абонамента, така че си представете колко неща съм била заровила по шкафовете. :) Та, пристъпвам към днешното ревю!


Започвам със So Susan Colour Hybrid - както подсказва името, това е продукт 2-в-1 за устни и скули. В симпатичната бохо тубичка се крие изключително пигментиран мус, с който можете да постигнете средно или супер плътно покритие на устните според желанията си. За скулите ми идва малко множко, честно казано, но ако разнесете мъъъничка точица, ще получите доста приятна руменина. Нюансът се води Marsala, но е нещо като малиново червено (много красиво!). Ползвам го, като изстискам на върха на пръста си малко количество, след което с потупващи движения го нанасям по устните. По този начин цветът уляга много добре с матов финиш, а и мога да контролирам наситеността без изненади. Отгоре може да се нанесе леко балсам, но самият мус не е пресушаващ. Откъм издръжливост тук проблеми няма, тъй като формулата е много устойчива. Вярно, че не мога да го нося със себе си за ретуш, но не ми е и необходим! Доволна съм и с удоволствие бих пробвала и други продукти на So Susan. :)



My Little Beauty Red Dingue пък е силно матово яркочервено течно червило. Изключително красив нюанс за зимата, свързвам го със Снежанка по някакъв начин (въпреки че тя била с аленочервени устни). Покривността тук е също сериозна, но не толкова брутална като при предния продукт. Формулата обаче е доста пресушаваща, като на матовите червила на NYX, което не ми е любимият сценарии... Бонус точка е опаковката, която позволява нанасяне on the go, което се и изисква след няколко часа носене (доста бързо се изтрива от вътрешната страна на устните).



Сега идва въпросът, след като мина толкова време, заслужаваше ли си My Little Box като инвестиция и дали бих се абонирала отново. Да и да - само да ми се отвори възможност и съм отново в кюпа! :)


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!