Greenery: Color of the Year 2017

by - Sunday, December 11, 2016

Преди няколко дни Pantone обявиха кой цвят ще преобладава по подиумите, интериорите и дизайнерските колекции догодина. Той се казва Greenery и е свеж старт за 2017-та - зелено с жълтеникав подтон, вдъхновено от жизнеността, обновлението и жаждата за връзка с природата. Аз лично съм очарована от цвета и нямам търпение да видя как ще бъде интерпретиран от дизайнерите!


Дотогава се вдъхновявам основно от Pinterest, където си създадох даже борд за него - вижте го тук. Странното е, че в грим колекцията ми в момента не се подвизава нито един нюанс, който дори малко да наподобява Greenery. Със сигурност тази грешка ще трябва да бъде поправена! :)



Представям си следващото лято с много зелено - в комбинация с бяло и жълто. Също си представям как Sephora и тази година си партнират с Pantone и правят червило с цвета на годината. :D Всъщност, Butter London вече създадоха лак Greenery, който е официалният "представител" на цвета засега, но да видим как ще се развият нещата... Определено при сенките нещата ще са най-интересни - само вижте грима на едно от момичетата в клипа.

Източник
Няма как да не обърна внимание на останалата част от цветовите решения за догодина. Отдавна не бях виждала при Pantone толкова жива и отговаряща на собствените ми вкусове палитра. Влюбена съм в почти всички, дори и в убития Kale!

Какви емоции предизвиква у вас цвета на 2017-та?

You May Also Like

0 comments