Sunday 7 August 2016

New In: Yves Rocher

Ако има нещо, което обичам неимоверно много, това е изненадата от козметичен продукт. Затова и първата ми реакция при вида на новата спирала Yves Rocher беше едно доста въодушевено Whoa! Четете защо надолу. :)


Yves Rocher Vertige Longueur е спирала за зашеметяваща дължина, която достига и до най-късите косъмчета. Как? С помощта на извънземно тънката си четчица, която наистина безпроблемно и безболезнено достига до самите корени на миглите. От там започва и магията, тъй като по този начин се постига повдигане и удобно покриване на миглите от-до. Тушът е силно пигментиран и доста пластичен, така че можете да повторите за допълнително издължаване без опасност от натрупване. Тук зигзагообразните движения не водят до заплитане, което също е бонус. Свалянето вечер не представлява проблем с нормален почистващ гел/пяна. Доволна съм много от ефекта за ежедневието и със сигурност бих повторила Vertige Longueur!


Yves Rocher Gommage Vegetal е продукт, който заглеждам от години, но по една или друга причина не взимам. Което отчитам като грешка, имайки предвид впечатляващия аромат на кайсии... Буквално омагьосващ. :) Растителният ексфолиант има и други предимства, като например свежата гелообразна формула, наситена с едри частички, които доста ефективно омекотяват кожата в допълнение към пристрастяващия аромат, който остава и след душ... Дори тубичката ми допада като част от интериора в банята. Но пак казвам - ако не сте помирисвали този продукт, това ще е нещото, което ще ви спечели на мига!



Накрая остава интензивно хидратиращата маска за лице Yves Rocher Hydra Vegetal. Тя осигурява 15-минутна дълбока хидратация, която освежава тена и насища кожата с влага задълго, благодарение на кленовия сироп в състава. Ухае много нежно, на познат от други продукти на марката аромат, който не мога да си спомня, за съжаление (може дори да не е от същата серия). Текстурата е гелообразна и много приятна на допир, действа доста освежаващо още от мига, в който докосне кожата (може да си я охладите дори). Ефектът е освежаване на тена, омекотяване и много добро овлажняане. Маската се нанася на по-плътен слой върху почистена кожа, оставя се да престои пет минути, след което остатъка се отстранява с памучен тампон или салфетка. В повечето случаи остатък почти няма, маската е буквално изпита след няколко минути. За мен това е продукт за употреба вечер, когато на сутринта искате по-свежа и "напомпана" кожа. :)



Заедно с трите продукта пристигна и една супер симпатична платнена торбичка от типа, който са мега популярни в последните няколко години. Из къщи се търкалят поне пет подобни хипстърски чантета, които обаче така и не схванах как някой смята за удобни за ежедневието... Но тази е толкова сладка, че ще ѝ дам шанс в някакъв момент. :)

Какви са вашите фаворити от продуктите на Yves Rocher? Кажете ми в коментарите!



* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

4 comments:

  1. Спиралата наистина изглежда впечатляващо, не съм виждала такава четка, непременно ще си я взема...
    Поздрави!

    ReplyDelete
    Replies
    1. И аз! Досега такава тъничка и мъничка бях виждала само за долни мигли. :)

      Delete
  2. Този ексфолиант май само аз го мразя и го намирам за отвратително груб. Hydra Végétal и Nutritive Végétal са страхотни серии за нормална към суха кожа. Маската от Nutritive Végétal буквално ме спасява зимата. Наскоро си купих и крема и от него също съм страшно доволна. Мисля после да пробвам и крема без фактор от Hydra Végétal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Грубичък е, наистина - но ако имаш загрубели местенца, които имат нужда от твърда ръка, е перфектен. :)

      Delete

Thank you for your comment!