Sunday 14 August 2016

5 Ways to Look Like a Doll: Aura So Dolly, So Sweet Limited Edition

Новостите от Aura ще са на дневен ред днес в блога. :) Колекцията So Dolly, So Sweet вече е налична по обектите, предлагащи марката, а настроението е като за следобедна закуска при Laduree. Сладко!


Лимитираната колекция So Dolly, So Sweet включва две червила, два лака за нокти, два ружа, два вида мигли и гелообразен хайлайтър. Двете разновидности от всеки продукт са в нюанси Miss Patisserie и Sugarbabe, като аз днес ще ви разкажа за Sugarbabe - нежно кукленско розово, което създава романтичен закачлив грим.


Започвам с ружа Glorious Cheeks в нюанс Sugarbabe, тъй като той ми е любимец. Освен супер сладурския принт на ягодки фондю, той ме очарова с много приятна текстура - лесна за нанасяне и разнасяне, с доста добра пигментация и издръжливост. За светла кожа е идеален, стои като нежна руменина, която прави излъчването тип грим от филма "Мария Антоанета" (на София Копола). :) Ружът е в типичните за Aura черни кутийки с прозрачно капаче, така че да виждате цвета и принта.

Swatch-овете, от ляво надясно: червило, руж, хайлайтър



Следва червилото Final Matte, което при предна проба ме грабна с добра пигментация и приятна като за матов финиш текстура. Този път обаче не се разбрахме, главно заради цвета - Sugarbabe тук е интерпретирано като много бледо розово, което на мен ми стои малко измито, за съжаление. В допълнение, светлите нюанси не се разбират с матовите текстури заради склоноста на устните ми да се напукват (съвсем не красива картинка е да си с бледи напукани устни, личи си на снимката долу). Тази серия определено е чудесна, но бих препоръчала да заложите на по-тъмните нюанси...

So Sweet Gel Highlighter е може би най-интересният продукт в колекцията. Текстурата му е гелообразна, което го прави супер лесен за нанасяне. Интересното в случая обаче е не текстурата, а това че гелчето е супер наситено с брокатени частички. Именно поради тази причина не бих го нарекла хайлайтър, а по-скоро блестящ гел. Аз лично на лицето си не бих причинила такава инвазия на блестящи частици, но за тяло е доста симпатично допълнение към всяка парти визия - смесен с лосиона за тяло или пък директно нанесен върху раменете и ключиците. Доста е издръжлив в това си амплоа, тъй като изсъхва бързо. Помещава се в сладко и доста тежичко стъклено бурканче, така че да няма опасност от разтичане.

Лакът за нокти Amazingly Resistant в нюанс Sugarbabe е лежерен розов нюанс - от типа, подходящи за всеки ден и за всеки повод. Покритието е плътно с два пласта, а издържливостта е средна, нямам опаквания на фона на повечето ми лакове (даже го причислявам към по-надеждните). Текстурата е малко течна, но четката е с удобна форма, така че няма проблеми с омазване. :)


Накрая оставих изкуствените мигли Power Lashes в разновидност Look At Me (14) - кокетно редуване на тънки и по-дебели снопчета с издължаване към външния ъгъл, което създава супер кукленско излъчване. Миглите са мееега леки, почти не се усещат върху очите, а в същото време са абсолютен show-stopper, така че погледите на всички са върху вас (не са за срамежливки). Аз съм фен на по-естествените мигли за обем, но и тези ме грабнаха. Все пак щастието е в експеримента. ;)

Ще се радвам да споделите дали сте имало възможност да пробвате нещо от серията Aura So Dolly, So Sweet!


* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

4 comments:

  1. Хайлайтърът е просто невероятен! И ружът също, аз харесах повече другия, по-наситения цвят.
    Поздрави.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз понеже съм белушко и се радвам повече на по-светли нюанси за руж. Изключение прави може би само кораловото, но то не ми е избор за всекидневието. :)

      Delete
  2. Хайлайтърът изглежда невероятно, но така и не се реших да си го взема. Формулата му е доста нетипична.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, наистина е много интересна - точно като желе!

      Delete

Thank you for your comment!