Saturday 2 July 2016

New In: Motive Cosmetics, Lotus Lashes, L.A. Girl

Привет!

Преди известно време дамите от FancyFace.bg ме изненадаха с предложение за тест на някои продукти, които предагат - винаги съм "за" магазини, които предлагат по-непознати за пазара ни марки, затова и казах да :) За момента, в онлайн магазина се предлага доста ограничен асортимент, но той ще се разширява с времето. Ето и накратко размислите ми за нещата, които получих...


Започвам с червилото Motives Mineral Lipstick. Класическата черна гилза съдържа супер кремообразна и подхранваща формула, която буквално се топи върху устните. Неочаквано за мен, червилото се оказа силно пигментирано и супер издържливо, въпреки леката си консистенция - дори и след обилно хапване остава доста сериозна следа. Цветът Pink Berry е онова красиво сливово с неутрален подтон, което винаги ми е било фаворит. Минералната формула съдържа антиоксиданти и няма аромат. :) Нямам забележки!



Следват миглите Lotus Lashes, номер 325. Миглите са направени от косъмчета от норка, не са третирани химично и не съдържат оцветители, така че са подходящи за дами с чувствителни очи. В допълнение, създателите на марката вярват, че това са най-леките изкуствени мигли създавани някога и съм склонна да се съглася с тях. :) На първи прочит малко ме изненада състоянието, в което пристигна кутийката - бяха прекарали няколко дни в ръцете на куриера, но кутийката ми се стори някак евтина, посмачкана и доста прашасала за мигли за 40лв... Това и липсата на лепило в комплекта малко ме подразниха, но реших да пробвам самите мигли и тогва да съдя.

След като се сдобих с лепило, много бързо се наконтих с номер 325 и няма как да отрека, че съм очарована - косъмчетата на миглите са разкошни, формата и обемът им са точно мой тип, а излъчването с тях се променя коренно. Харесвам си миглите, но не бих отказала естествените ми да са такива! На снимката виждате ефекта от самите мигли, без добавена спирала дори на собствените ми.



За десерт са моливите L.A. Girl Eyeliner Pencil - стандартните моливи за контур на марка, която познавам поне бегло (за разлика от предните две). Като текстура не са нещо кой знае какво, даже са доста твърди за вкуса ми, но пък знам, че има хора като майка ми, които предпочитат такива. Откъм наситеност ситуацията е 50/50, тъй като за да се постигне плътен цвят, е нужен натиск, а това е нещо, което не обичам да причинявам на околоочния контур...

Raging Violet е много приятен нюанс, не знам защо толкова бягам от лилавото, при положение, че ми отива :) Белият (White) исках да пробвам от любопитство заради многото добри отзиви за това как този цвят отваря и освежава погледа. За съжаление, във водната линия това чудо няма нанасяне, а отгоре ми стои странно. Колкото и да ми се иска да дам положителна оценка, тук ще трябва да се въздържа от такава, тъй като моливите не са нищо особено и за цената им от около 6лв могат да се намерят доста по-добри.


Очарована съм от червилото Motives и определено съм любопитна за марката като цяло. Дамите от Fancy Face са много отзивчиви, така че ако имате въпроси - можете да ги зададете на Фейсбук страницата им. А ако сте пробвали нещо от представените марки, споделете в коментар отдолу :)

* Продуктите са предоставени за проба от онлайн магазин Fancy Face.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!