Thursday 28 July 2016

A Qiuck Post: Avon Naturals Coconut & Starfruit

Драсвам само няколко реда, за да похваля една изключително приятна бюджетна серия за лятото. Avon Naturals Coconut & Starfruit е интересна комбинация от кокос и карамбола, която ме накара да се влюбя още от потъркване в каталога. По принцип не съм голям фен на кокоса, но в тази комбинация е очарователен - наистина екзотичен аромат, който те пренася някъде на слънчево и морско... Ако трябва да съм честна, не знам как мирише карамболата, но ми харесва как омекотява кокоса. :)


Серията включва лосион за тяло, душ гел и спрей, като лосионът ми е любимец. Добре балансирана като за лятото формула, която овлажнява достатъчно без да оставя филм. :) Спреят също е много приятен и освежаващ, но ароматът не се задържа много. Душ гелът пък е чудесно допълнение, така че наистина всичко да ухае и да успееш да се пренесеш максимално там, за където мечтаеш. В моя случай - далечни южни ширини.

Не знам за вас, но аз съм фен на серията Naturals от много години. Някои аромати и продукти са гола вода, но има такива попадения, които остават следа във времето - като спрея с ванилия, ексфолианта с шоколад, а подозирам и серията с кокос и карамбола. :) Кои са вашите любимци?

3 comments:

  1. И аз много харесвам тази серия. За жалост ароматът не се задържа дълго, но лосионът попива много бързо.

    ReplyDelete
    Replies
    1. От всички серии Naturals, които съм пробвала, единствено ванилията ми е достатъчно дълготрайна. Даже предостатъчно. :D

      Delete
  2. Ванилията и аз много я харесвам :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment!