When Beauty Meets a Good Cause

by - Friday, June 03, 2016

Когато красотата се срещне с добрата кауза, се раждат продуктите "От любов към живота". За поредна година Avon е активна част от борбата срещу рака на гърдата, а на 4 юни от 11:00ч на Голямата поляна в Южен парк ще се проведе и техния ежегоден поход - вижте повече детайли тук.Съвсем наскоро бе представен и най-новият продукт от благотворителната им серия, а именно красивият шал "От любов към живота", който виждате на снимките. Той се предлага в три изящни десена с цветя, а с поръчката му, както и на всеки друг продукт от серията, подкрепяте програмата "Бъди до мен" и фондация "Една от 8".

Шаловете се предлагат в три десена и са ексклузивни за страната ни и определено са подарък с идея, който всяка дама би оценила :)

Ако утре сте в столицата, можете да се включите в похода и да изразите своята подкрепа редом с любими лица и много съмишленици. А ако не - можете поне да прегърнете любимите жени в живота си :)


 Follow me on Bloglovin'  Follow me on Facebook  Follow me on Google+  Follow me on Instagram  Follow me on Pinterest  Follow me on Twitter

You May Also Like

0 comments

Instagram