Saturday 25 June 2016

A Quick Post: New Lilly in Town!

Привет!

Вчерашния ден ще запомня освен с невероятната жега, и с откриването на чисто нов магазин Lilly на ул. Капитан Райчо 53 (срещу Гранд). :) С удоволствие мога да доложа, че това е най-приятният за мен магазин от веригата в Пловдив, тъй като е с по-удобно разположение на продуктите и достатъчно пространство между рафтовете за разглеждане. Дори и да има по-големи магазини, този е просто по-комфортно проектиран, според мен.


Специален гост на откриването беше Поли Генова - човек с наистина заразителна усмивка. Не следях отблизо случващото се покрай Евровизия, но тя ми направи впечатление на много слънчева личност и няма да пропусна следващите ѝ изяви :)


Ето и малко снимки, сред които ще забележите нещо много интересно - нова марка декоративна козметика на дрогерии Lilly, наречена Llums! Тя ще е налична съвсем скоро и нямам търпение да видя с какво ще ни изненадат. Също така, заслужава си да се отбележи наличието на Aura, тъй като това е бранд, който за момента не се предлага на много места в града :)





Не на последно място - видяхте ли палитрите Essence Blogger's Beauty Secrets? Преди няколко дни получих Vintage Rose, но не издържах и си взех и Touch Up to Go!


Тръгнах си със супер свежа торбичка, пълна с глезотии от собствените марки на Lilly, любезно предоставена от веригата, така че скоро очаквайте включване с ревюта. Благодаря на Lilly за поканата!

5 comments:

  1. Собствена марка декоративна козметика? Супер! :)

    ReplyDelete
  2. И във Варна си имаме ново Лили - на месец или два, което както казваш е с по-различно разположение от останалите им и много ми допада! Имат и Аура, но нещо не съм никак очарована от хайлатъра и червилата, които пробвах. Очакваме с нетърпение мнението ти за козметиката на Лили! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Гледах ги доста хайлайтърите, но така и не си избрах цвят... Иначе ми се сториха прилични. :) А червилата ми се струват съвсем прилични за цената си (даже доста приятни), имам минито и от нормалната им серия.

      Delete
    2. Моят хайлайтър е розовеникавият и е ужасно тъмен за мен, а най-светлият не оставяше никакъв цвят изобщо. Червиното ми е от големите, които уж били като на MAC, но ... само уж хаха :) може би съм си избрала твърде светъл цвят и заради това. Надявам се марката на лили да ми допадне повече!

      Delete
    3. Не съм пробвала MAC (да, знам, странно е), така че не мога да направя сравнение, за съжаление. :) А за марката на Лили нямам търение!

      Delete

Thank you for your comment!