Wednesday 15 June 2016

A Quick Post: La Roche-Posay New Sample Sets

Привет!

Предполагам вече сте разбрали за кампанията със сипмпатичните тестови комплекти на La Roche-Posay :) Накратко - отивате в аптека, партньор на кампанията, за да поискате кутийка с мостри за вашия тип кожа, а ако харесате някой от продуктите в нея и го купите пълноразмерен, получавате още един сет с travel-size продукти за почистване :) Днес ще ви покажа набързо какво съдържа всеки комплект!


Започвам с кутийката за чувствителна кожа, предразположена към зачервявания, която съдържа мостри на Rosaliac AR Intense, Rosaliac CC и Anthelios XL.


Кутийката с хидратираща грижа за чувствителната кожа съдържа мостри на кремовете Hydreane Riche, Hydreane Legere и Hydreane Intense Legere, както и мостри на Anthelios XL и любимия ми Hydreane BB.


А кутийката за нетолерантна кожа, предразположена към алергии, съдържа мостри на Toleriane Ultra, Tolerian Fluide, Tolerian Teint и Anthelios XL.


Всяка кутийка съдържа и мини брошурка за продуктите, както и талонче на гърба си. Именно с попълнения талон се връщате в аптеката, за да закупите пълноразмерния си избраник и да получите промоционалната кутия с почистваши продукти: Cleansing Micellar Foaming Water, Rosaliac Micellar Make-up Removal Gel и Toleriane Dermo-Cleanser. Сладките шишенца са в размер за пътуване от 50мл и определено ще заминат с мен на някой уикенд извън града :)


Списък с аптеките в промоцията можете да откриете тук. Възползвахте ли се вече?

2 comments:

  1. Да, възползвах се при това с голямо удоволствие :)
    Моят избор:
    https://lh4.googleusercontent.com/-YVm3XLugYvo/V1_7S91R45I/AAAAAAAAASk/WyzXlqmoNJYU2ahMF8niCei78jQgDAK6wCL0B/w786-h708-no/DSC_4918.JPG

    ReplyDelete
    Replies
    1. Чудесен избор, при това! :)

      Delete

Thank you for your comment!