Friday 6 May 2016

The New Yves Rocher Plaisirs Nature

Без да съм минала през душа сутрин светът е мрачен. Светът не изглежда приятен за живеене, работата изглежда тежка, дишането ми се струва предизвикателство. Най-голям процент от домашните наранявания са именно преди сутрешния душ - защото не мога да нацеля ъглите и не мога да ги заобиколя без да се блъсна в тях!


Но след първите леки струйки на душа нещата изглеждат по различен начин. А когато на гъбата ми кацне освежаващ душ гел... Е, разбирате ме :) Днес ще си говорим именно за сутрешния ритуал и два продукта от него, които изпълват душата ми с радост от живота. Преди няколко седмици ви споделих за представянето на новите продукти на Yves Rocher, а предложенията от серията Plaisirs Nature са обект на днешното ревю.

Започвам с душ гела Mango Coriander Energizing Bath & Shower Gel. Сладкият аромат на мангото се преплита с дъхавия нюанс на кориандъра, създавайки необикновена и наистина събуждаща сетивата комбинация. Доста се увличам по съчетанията с подправки напоследък, което бележи и нова ера в моите олфактивни предпочитания :) Душ гелът се разпенва с богата и силно уханна пяна, но ароматът не се задържа задълго върху кожата. Не съм усетила пресушаване, което се дължи на меката формула с растителни екстракти и неагресивни пенители (нещо типично за марката).


Логичният завършек на душа е продукт за подхранване. Днес той е балсамът за тяло Mandarin, Cedar & Lemon Energizing Silky Body Balm - удивителна комбинация от мандарини, кедър и лимон! Бих определила аромата като еквивалента на енергизираща лимонада, но с доста осезаемия дъх на кедър, който добавя леко мъжко звучене. Самият балсам е доста гъст, но кожата ми буквално започва да го "пие" още със самото нанасяне. Оставя лек филм, който не е нещо неприятно. Не знам за вас, но аз лично имам няколко продукта за различни части от тялото, като този съм оставила за долната част на крачетата - хем е доста гъст за разнасяне върху големи площи, хем там кожата ми е най-суха. Понякога го нанасям и на ръцете до раменете, само заради дълготрайния аромат, в който съм влюбена (а и коприненото усещане не е за изпускане) :)


Нямам търпение да пробвам и останалите аромати Plaisirs Nature - те са разделени в 3 категории, като аз днес ви запознах с два продукта от енергизиращата категория. Гамата е изключително богата и включва всичко от-до за грижа за тялото. Плюс са и биоразградимите опаковки, които Yves Rocher разработва за продуктите си. Да не говорим, че са и суууупер свежи и приятни за окото! Предполагам си спомняте старата серия Les Plaisirs Nature, с всеобщите любимци ванилия и кокос (именно тях са запазили и след обновяването) - новите предложения са по-вдъхновяващи, по-неочаквани, по-провансалски. Комбинации, които наистина носят жежкия дух на Южна Франция (която не съм посещавала, но сънувам често). Един малък билет за пътешествие в градините на мосю Роше :)

Ще се радвам да споделите дали сте пробвали новите Plaisirs Nature и дали вече имате любимци! Ако не сте, можете да ги откриете освен в бутиците и представителите на марката. Повече можете да научите във Фейсбук страницата им :)


* Продуктите са ми предоставени за проба от марката.

4 comments:

  1. Ели, с какво са правени снимките? Много са красиви!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти! С Canon Eos M съм :)

      Delete
    2. Добре ти служи ;))

      Delete
    3. Все още се уча - хич ме няма при лоша осветеност :(

      Delete

Thank you for your comment!