Sunday 22 May 2016

Revlon Ultra HD Lip Lacquer - Take 2

Преди близо година ви разказах за червилата и глосовете Revlon Ultra HD - за съжаление, тогава само червилата бяха налични на нашия пазар, но ето че това се промени и можем да намерим и гланцовете у нас :)


Затова и днес ще възобновя дискусията за Revlon Ultra HD Lip Lacquer с два нови нюанса, в които съм буквално влюбена. Шишенцето със сребриста капачка с камъче съдържа текстура лак-глос с леко тежка, но супер glam формула - говоря за блясък, огледален при това, и силна пигментация! Нанасянето с вградения апликатор тип четка е препоръчително именно заради ярките цветове, при които е необходима ясна линия и няма място за грешки. Издръжливостта е фактор, който е от една страна плюс, но от друга минус. Ако не хапвам и не пия, до обяд покритието не мърда. Но отмиването на глоса от чашата е доста тежка задача... За първи път ми се случва :D Откъм аромат нямам забележки, бих го определила като плодово-червилен.



Няколко думи за двата нюанса, които избрах с идея за ежедневен грим. Strawberry Topaz е оранжево-червено (корал, ама повече към червената страна), съдържащо малки блестящи частички. Доста летен и свеж нюанс, който ми повдига настроението на момента. Garnet пък е изискан лилаво-розов нюанс, който се съчетава добре с доста видове грим и е решение за абсолютно всеки ден. Доста си падам по подобни цветове, заради по-студения им подтон, връзващ се чудесно с тена ми :)

Добра идея е ползването на молив за устни с подобен вид продукти - от една страна за да се избегне размазването, от друга за да се подсили контура. Аз не ползвам изобщо напоследък, ака че нямам много наблюдения върху молива Rovlon ColorStay, който ми бе изпратен заедно с глосовете. Но както се вижда на пръв поглед, нюансът е красиво лилавеещо (Mauve), което си подхожда чудесно с Garnet :)


Отляво - Garnet, отдясно - Strawberry Topaz
Strawberry Topaz на горната устна, Garnet на долната (пък и добра комбинация!)
Можете да ги откриете освен по стелажите на Revlon и в Bonjour. Ще се радвам да ми споделите дали сте харесали и пробвали някой от нюансите - и дали ви допадат!


* Продуктите са ми изпратени за проба от марката.

5 comments:

  1. На суоча изглеждат страхотно, трябва да видя дали имат по - нюд нюанси.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Има - на сайта на bonjour.BG можеш да видиш внесените у нас нюанси :)

      Delete
    2. Разгледах, определено smoky topaz e моят фаворит.

      Delete
  2. Доста хубав, плътен цвят за глос, което е много добре за мен, тъй като имам перманентен грим-контур на устните, а и гласовете са ми страст. Ще го пробвам. Ели, благодаря за ревюто. PR-и, добра реклама!

    ReplyDelete

Thank you for your comment!