Saturday 2 April 2016

Balea Soft & Clear Ölfreies Waschgel

След като наскоро ви разказах за ексфолианта от серията Balea Soft & Clear, реших да пробвам и почистващия гел. Изглеждаше ми разумен избор при положение, че нямах нищо в банята, а бях пред заплата ;)


Balea Soft & Clear Ölfreies Waschgel е гъстичък прозрачен гел с приятен аромат на нещо много познато, което не мога да определя вече сума време (мента, чаено дърво и някаква подправка?...). Не е като аромата на ексфолианта, което ме озадачи, честно казано.


Разпенването със студена вода е малък проблем, затова ползвам топла за повечко пяна (а и все още съм в зимен режим). Гелът почиства всичко, без водоустойчив грим и кремообразни сенки, с които обаче доста продукти разбираемо имат проблеми. Доволна съм за всекидневието, тъй като рядко ползвам нещо упорито. Държа повече формулата да не пресушава кожата, а тук нещата са малко на кантар - по принцип веднага нанасям крем след подсушаване и не усещам опъване, но ако постоя малко без да се намажа, опъване има. Продуктът е предназначен за мазна кожа и съдържа пречистващи съставки (цинк и салицилова киселина), така че няма какво да се оплаквам в тази насока... Все пак, ако не обичате кожата да ви опъва, или не пропускайте да се намажете веднага след подсушаване, или изберете друг продукт.


Аз лично съм достатъчно доволна, че да си изхабя опаковката с кеф :) Скоро очаквайте и ревю на гъбката конджак на Ebelin!

3 comments:

  1. Доволни ли сте от продуктите на Балеа?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Както с всяка марка, има много добри попадения - има и не чак толкова :) Можете да видите още ревюта за Балеа тук: http://www.maquilab.com/search/label/Balea?max-results=6 :)

      Delete
  2. Определено интересен гел, който ще пробвам когато приключа със сегашните.

    ReplyDelete

Thank you for your comment!