Saturday 19 March 2016

Meet Aura: Lips

Наскоро ви запознах с една симпатична балканска марка - Aura :) А днес е денят, в който ще ви представя отблизо техните продукти за устни!


Ще започна с молива за устни в нюанс 56. Не съм особен любител на тази категория продукти, но няма как да отрека, че ако прежалите времето да нанесете молив вместо червило - резултатът в много от случаите е наистина дълготраен. Цветът предразполага именно към такова приложение, защото е мнооого красив и няма как да не иска човек цял ден да се носи с него! Самата текстура на молива не е прекалено мека, но не е и твърда. Нанасянето по устните става сравнително лесно, като аз лично или преливам с четка за по-фин завършек след мацането с молива, или нанасям балсам, който да омекоти щрихите и да подхрани.


Следва матовото червило Final Matte в нюанс Pink Age :) Доста ярко розово, доста провокативно и в същото време доста поносимо дори и за ежедневието. За мен това е идеално балансирано розово с лек Барби привкус, но без кичозното усещане. Ароматът е някак генеричен, незапомнящ се и незадържащ се за дълго. Нанасянето е малко странно и леко опъвашо, докато самото червило не се загрее от допира с кожата. За щастие, суховато усещане няма - или поне докато не хапна и не изтрия горния слой. Когато това се случи, определено ми трябва или повторно нанасяне, или балсам. Повторното нанасяне е препоръчително, защото и самият цвят не устоява на по-сериозен обяд, но не съм го и очаквала :) Опаковката е здрава и приятна, не евтинее и не предразполага към драми в чантата.


И не на последно място - течното матово червило Absolute Matte в нюанс Ring a Bell. Тук е неизбежно сравнението с NYX Soft Mat Lip Cream - дори опаковките са идентични! И откъм текстура имат общо, определено... Нанасят се приятно, но след изсъхване устните ми буквално се спичат. И всички люспички се подчертават. Но понеже и тук харесвам цвета, приятно неутрален е за офиса, обикновено нанасям малко балсам под и над червилото, за да няма драми. Просто този вид червила не работи за мен и това е.


Aura има какво да предложи и предполагам това е само началото на по-сериозното навлизане на марката в страната - надявам се поне да е така :) Хвърлила съм око и на разни други нещица и съвсем скоро ще поръчам от Bonjour, тъй като в Пловдив още никъде не съм мернала стелаж.


Ще се радвам да споделите какво мислите за Aura, дали сте пробвали и дали бихте - коментарите са ваши!

* Продуктите са ми предоставени за проба от PR.

2 comments:

  1. Ах, много ми харесват цветовете! Надявам се да успея да ги намеря в дрогериите в София?! Определено е интересна нова марка на пазара с козметика! Сравнението ти с NYX ме заинтригува още повече 😇

    www.lillagreen.at

    ReplyDelete
    Replies
    1. Някой беше споменал, че ги е мернал в Лили - но нямам идея кое точно :)

      Delete

Thank you for your comment!