Amway Artistry Hydra-V Moisture Mask

by - Saturday, March 26, 2016

Привет!

През изминалата есен и зима Amway ме поглезиха доста със серията Artistry Hydra-V и последствията от това глезене са видими - не съм усетила и за миг пресушаване, докато ползвах продуктите. Това, което ми липсваше в иначе пълната гама, беше маска. Е, ето я и нея!


Да ви представя достойния съперник на азиатските маски-лист - Amway Artistry Hydra-V Moisture Mask. Напоените щедро с овлажняваща есенция маски действат ултра освежаващо и хидратират в дълбочина. Бих ги нарекла ударна сила за моментите, в които на сутринта трябва да имате перфектно отпочинал и сияен вид. Особено лятото, след ден на слънце, това ще е пълен разкош и за сетивата, и за самата кожа :)

Маските се предлагат в доста невзрачна според мен кутия, неподхождаща на класа им. Опаковката съдържа пет плика с по един лист всеки, като интересното при употреба тук е приликата с хидрогел маските: отворяте плика > отстранявате мрежичката, предпазваща маската от вътрешната част > слагате маската върху лицето > премахвате още един слой, предпазващ маската от външната страна. След това някак си се опитвате да натъкмите доста големия чаршаф върху лицето си (този проблем го имам с повечето такива продукти). Накрая заслужено си лягате, и 20 минути се наслаждавате на приятното освежаващо усещане и лекия аромат.

При премахване е важно да масажирате остатъка от есенцията в кожата, вместо да го попивате. А той е доста, така че се пригответе за хубав масаж - винаги е полезен, все пак :) Усещането, след като есенцията попие е леко лепкаво, така че преди лягане за мен е перфектното време за тази маска.

На сутринта кожата е все още под влиянието на силната хидратация и кожата изглежда наистина свежа. Според мен това е перфектното допълнение към серията Hydra-V, ревюта за които можете да откриете в секцията за Amway :)

* Продуктът ми е предоставен за проба от PR.

 Follow me on Bloglovin'  Follow me on Facebook  Follow me on Google+  Follow me on Instagram  Follow me on Pinterest  Follow me on Twitter

You May Also Like

0 comments

Instagram