Friday 22 January 2016

The Body Shop Frosted Cranberry

Както неведнъж съм казвала, подранилите и закъснелите подаръци имат един особен чар, който ги прави дори по-приятни от тези, които пристигат навреме :) Няколко дни след Коледа в ръцете ми кацна този сет, подарък от много скъпа за мен мацка - една от малкото, които ми подаряват козметика, за което съм ѝ адски благодарна! 


The Body Shop Frosted Cranberry е една от сезонните колекции, които марката лансираха тази около Коледа. Уханието е на червена боровинка, но с лек дъх на ферментирало, сякаш след време ще стане на боровинково вино :) Приятно, тръпчиво, наистина зимно... Особено, когато навън е минус 5! 

Маслата за тяло на The Body Shop са чудесен начин да запазите аромата, който сте избрали, за повече време върху кожата. Текстурата им е първоначално леко твърда, но при допир с кожата се топи и попива много бързо, оставяйки съвсем лек филм. Омекотява чудесно, което явно е запазената марка на тези масла.


Душ-гелчето също е доста приятно, разпенва се наистина добре  с мека и уханна пяна. Тук се залага най-вече на аромата, който изпълва цялата баня (при него тръпчивата нотка е по-лека и ароматът е по-скоро сладникав). За съжаление, той не се задържа самостоятелно върху кожата.

The Body Shop са една от по-интересните за мен марки за тяло и определено ще се радвам да ми препоръчате техни продукти/аромати, от които сте доволни :)

8 comments:

  1. На мен не ми харесаха тазгодишните коледни аромати. От намаленията се сдобих с летния аромат на жасмин, в който се влюбих тотално.

    ReplyDelete
  2. Cranberry-то го имаше и миналата година и дълго време стоя душ-гелът в банята, докато изразходя отворените. Така стана, че вече бях бременна, когато го ползвах и направо ми идваше да забода сламка в шишето и да го изпия :D Сега малко ме е яд, че не си взех и тази година. Трябва да видя дали не е останало нещо :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ооо, със сигурност го има още - в една или друга разфасовка. Те BS си знаят, че има и хора, които се запасяват с коледните продукти да им стигнат за цяла година :)

      Delete
  3. Маслата им за мен са незаменими, както и гъбите за баня. Те са много здрави и издържат дълго време. :) И мен не ме впечатлиха тази година с коледните аромати. Повече ми харесваха миналогодишните. На мен не ми харесва и аромата на серията с арганово масло и червеното цвете, които пускаха последно, така че въпрос на вкус ;) Аз им харесвам ароматите прасковата и моринга. Маслото за сваляне на грим с лайка също.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Морингата наистина е много приятна, а на това масло за грим му мисля покупката отпреди половин година и отгоре... Да взема най-сетне да го взема :)

      Delete
  4. На мен много ми допада аромата на маслото с шеа.
    Поздрави,
    Илияна

    ReplyDelete
    Replies
    1. Какаовото също е много приятно, ако си падаш по ядковите, а и кокосът е чудесен :)

      Delete

Thank you for your comment!