My Little Beauty Bronzing Powder

by - Monday, November 30, 2015

След като отказах абонамента си за My Little Box, реших да прегледам какво имам от кутиите и на какво не съм правила ревю - стана ми любопитно каква част не използвам. Оказа се съвсем малка, което може само да ме радва :) Най-вече са продуктите от собствената линия My Little Beauty, която за съжаление се предлага само във френския онлайн магазин на MLB. Казвам за съжаление, защото продуктите от линията са много симпатични и сравнително качествени...


Преглеждайки за какво не съм писала, реших да започна с My Little Beauty Bronzing Powder. Когато отворих пудрата за първи път, буквално си казах, "съвсем не сте познали тена ми" - доста тъмна е на вид. Пробвайки я обаче установих интересната ѝ способност да се прелива с кожата и да придава на скулите приятен контур без да се натрапва. Естествено, ако прекаля, става лошо :D Нежният блясък в пудрата почти не се забелязва. Да не говорим, че издръжливостта е чудесна и преспокойно си устоява от сутрин до вечер. Текстурата е твърда, но се взема нормално с четка, а хубавото последствие е липсата на каквото и да било разпрашаване.

Опаковката е бонбон - освен свежите летни чадъри на капака, впечатлява и със здравина. Че и огледалце си има :) Няма какво повече да иска човек!

     

You May Also Like

0 comments

Instagram