Thursday 26 November 2015

Aritaum Style Pop Pudding Tint

Отдавна не съм ви показвала корейски продукти, може би защото се бях позакротила с тях. Това не значи, че не присъстват в живота ми - напротив :)


Днес ще ви покажа набързо два продукта за устни, които взех при последната си поръчка от Testerkorea. Aritaum Style Pop Pudding Tint определено не се вписва в каквито и да било идеи за червило/гланц/стейн, на които съм попадала досега. Представете си водниста формула, която се нанася лесно върху устните, но не попива веднага като повечето стейнове. По-скоро оставя за малко меко усещане, след което леко лепне за няколко минути и изсъхва... Странно е, но не е неприятно. Разбира се, половин час след нанасяне аз вече имам нужда от балсам задължително. 

Откъм пигменти нещата съвсем полудяват. Лилавият нюанс Lolli Pop почти не оставя цвят и трябва да бръкна 3-4 пъти в шишенцето, за да има видим ефект. За сметка на това, Tango Red е наситен и изключително красив нюанс - нещо като корал, ама не точно :) Затова и доста по-често посягам към Tango Red, наистина е интересен цвят и стои много красиво. Воднистата текстура има един лек бъг и той е, че трябва да внимавате как нанасяте, за да не стане покритието неравномерно. След изсъхване това вече не е проблем. Другото, което отличава тези продукти от стейнове, е именно липсата на много дълготрайно оцветяване (на каквото се надявах). При лилавия нюанс почти не остава нищо след 2 часа, а от червения - 3 до 4 часа.


Ароматът на стейновете е много приятен - плодов и летен, като коктейлче. Опаковката е стъклена с пластмасово капаче, което я прави доста тежка и неудобна за разнасяне. Общо взето, май Aritaum Style Pop Pudding Tint имат повече негативи и не бих ги препоръчала... Ще се радвам обаче вие да ми препоръчате интересен продукт за устни, на който сте попадали  напоследък! 

4 comments:

  1. Ако наистина търсиш нещо интересно - Holika Holika Bloody Oil Tint ще те зарадва, дори и само със странната си формула. Но и на устните е доста приятно, защото не изсушава и се задържа 4 часа без проблем.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси! Слагам го в уишлиста за следващата поръчка :)

      Delete
  2. На мен любим ми е Baviphat Urban Dollkiss I Love Triple Lips. Имам го в розово. Много наситен, хубав и траен цвят и не изсушава устните.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Уоу, това изглежда чудесно! И опаковката му е много сладка, прилича на ябълката на Нина Ричи :)

      Delete

Thank you for your comment!