Monday 26 October 2015

Focus On: Bourjois

Третата част от поредицата Focus On ще е посветена на Bourjois, една от любимите ми марки като цяло. С Bourjois ме свързва дори леко носталгична връзка, тъй като от ранните ми тийн години (когато бюджетът за козметика не беше голям) мечтаех за сладките им кръгли кутийки - и в редките случаи, в които стигах до покупка, си беше цял празник :) 


Както сме на вълна ретроспекция, преди 12-13 години на нашия пазар нямаше много красиво опакована козметика и на този фон марката изпъкваше здраво. Дори сега, когато имам достъп до безумно сладките продукти на корейските и японски производители, пак заглеждам редовно стелажа на Bourjois. Дори самият стелаж е супер красив и се откроява сред останалите по магазините! Рекламните им кампании също носят сладурския френски шик - отличителната черта на марката.

Да не говорим, че рядко съм била разочарована от качеството. Всъщност, доста от редовно ползваните и предпочитани продукти в колекцията ми са с тази марка. Само да спомена някои от тях - кремообразните ружове, лепенките за нокти, фон-дьо-тенът серум Healthy Mix... Цените им са напълно оправдани и са в златната среда, което е бонус за нашия пазар. На фона на останалите продукти в ценовата категория, Bourjois определено са ми фаворит в цялостен план.

Като единствен недостатък бих отбелязала само това, че не всичко се внася тук, а и вносът на нови продукти е понякога доста бавен. За сметка на това, Bourjois са налични в доста чуждестранни онлайн магазини с доставка дотук :)

Ще се радвам да чуя и вашето мнение - споделете своя опит с марката в коментар!

4 comments:

  1. Това виолетовото кутийче е много сладурско ... напомня ми на бонбонките "виолетки" <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Това виолетово кутийче крие едни от най-невероятните сенки на планетата <3

      Delete
  2. I don't have Bourjois in my country but I've tried their products and I adore their Healthy Mix Serum foundation and swear by their Liner Pinceau liquid eyeliner x

    ReplyDelete
    Replies
    1. The Healthy Mix Serum is probably the best budget foundation out there :)

      Delete

Thank you for your comment!