My Quick Fix Makeup Bag

by - Saturday, September 12, 2015

Май отдавна не съм ви показвала какво има в несесера, който нося в чантата си :) Всъщност, в една определена чанта, която може да побере и него - имам страст към мини чантичките, а в тях трудно побирам дори и червило освен телефони/портфейл/ключове. Съдържанието на въпросния несесер се променя от време на време, затова и днес показвам ви обновените си помощници за спешни случаи!

За тези, на които несесерчето им допада - от Buy In Coins е, но има и в Ebay :) Удобно е, сладко е и побира всичко необходимо. 

Оказва се, че конецът за зъби, пиличките и ластика за коса са ми просто задължителни. Сладкото зъбче на Lacalut се предлагаше с една паста, но определено бих се радвала да ги продават отделно. Пиличките с бухали са от dm и радват както окото, така и нон-стоп чупещите ми се нокти. Ластиците-пружинки са доста модерни напоследък, но не бих казала, че ги предпочитам пред платнените. Причината да избера този за несесера е в размера му и това, че си възвръща лесно формата след употреба.

Останалото е пълнеж за редки случаи. Когато се окажа на слънце по-дълго време, а от сутрешния SPF е минало цяла вечност, на помощ идва една тубичка слънцезащита Etude House с доста приятна текстура. Парфюмна мостра винаги съм носела в чантите си, дори и да не я ползвам често (не обичам да наслагвам аромати) - в този случай е женственият Sheer Beauty на Calvin Klein. Пинсета и четчица за вежди... Е, май знаете какви вежди имам, няма нужда да обяснявам :) От минитата H&M ползвам основно спиралата, но и хайлатърчето влиза в употреба. 

Остана май само кремът за ръце Roses des Reines на L'Occitane. Това чудо го препоръчвам с две ръце - уникален е! Няма такъв аромат, просто няма никъде другаде... Не знам на какво ми напомня, но ме кара да си похвърча в мечти доволно, душейки си ръцете :D 

Да не забравя огледалото и една изтерзана фибичка... И май е това! Ако ходя някъде за един-два дни, само добавям мостричка на някой крем и нещо за почистване, и съм готова. Ще се радвам да ми споделите какво носите вие - и какво ви спасява в спешни случаи?

     

You May Also Like

0 comments

Instagram