Sunday 27 September 2015

My Little Fashion Box

През септември очаквах нещо, свързано с новата учебна година, а получих симпатично различна кутия. И миналата година почти по същото време отново получихме шал и продукт на Kerastase (за справка - My Little DVF Box), но тази година има едно допълнение, което ми поглези душата :) Всъщност - няма какво да говоря, преди да съм ви показала съдържанието!


My Little Fashion Box съдържа:
- Списанието-постер My Little World
- Принт с един цитат, който много обичам и почитам :)
- Шалче American Vintage с десена от самата кутия - не е нещо кой знае какво, но ще се носи през есента
- Торбичката с козметика: ярък крем за устни My Little Beauty Red Dingue, стикери за нокти (отново с десен, подобен на шала), мини Kerastase Spray A Porter (добре, че не беше лак, защото щях да се ядосам на повторението), пълен размер La Roche Posay Hydreane BB Cream (светлият нюанс)
- Малка бутилчица ликьор Cointreau







От козметиката най-много като че се радвам на крема за устни - най-цветното нещо в кутията. Стикерите за нокти също ме радват, тъй като съм фен на този тип декорация като най-лесен за домашни условия. Спреят за коса за създаване на текстура и "плажен ефект" е интересен и ще се пробва - ако успее да се справи с моята фина и неподдаваща се на обработка коса, ще споделя :) В някои кутии този месец имаше отново лака от миналата година и много се радвам, че не ми се падна той - щях да се изнервя хем на повторението, хем на факта, че Kerastase се появява прекалено често. А за BB крема на La Roche Posay имам някакъв смътен приятен спомен, да видим дали не се лъжа...


Нооо, най-яката изненада в кутията беше ликьорчето - супер симпатична добавка! Особено щом е придружена от книжка с рецепти за коктейли ^^


Какво ще кажете - харесва ли ви кутията този месец?
-----------------

When I saw spoilers for September's box I was on the verge of saying "meh". But when I actually got it, a "wow" came out of my mouth as it turned out to be rather great :)

My Little Fashion Box contains the usual poster style magazine and print. The fashion item is a pretty American Vintage scarf which I've already worn :) As for the cosmetics bag - it's gorgeous. First comes a sheet of nail decals in geometric prints. Then is the La Roche Posay BB Cream which I've tried and loved (as far as I can remember). Kerastase makes an appearence again - this time with an interesting product called Spray A Porter; as far as I get it it's some sort of sea salt mist without the sea salt... My Little Beauty's item is a gorgeous lip cream in a poppy-ish shade!

And, to finish off, the box also contains a cute little bottle of Cointreau! Love the idea and the little recipe booklet it comes with :)

So, what were your thoughts on the box?

9 comments:

  1. При мен дойде гел за стилизиране, а от ликьор няма и помен :(
    Разбрах защо толкова недолюбваш постера - списание - вестник-нещо си......ужасно е, наистина;)

    Може и да е тъпо, но ще си държа принтовете в опаковката от шала, докато не реша как и къде да ги позиционирам ;)

    ReplyDelete
  2. При мен бутилка няма :( Шалчето е приятно, мекичко и топли. И аз се зарадвах на крема за устни –въпреки, че в предишната кутия имаше подобен продукт.
    При мен е стилизиращ гел - пробвах го, не е зле

    ReplyDelete
  3. Ааа, как така няма бутилка? Пиши им, не трябва да се случват такива неща :(

    А принтовете и аз ги държа в една кутия, само два съм рамкирала досега и малко ме примързява за останалите :D Ще им дойде времето!

    ReplyDelete
  4. Предполагам е защото си от по- дълго време :) Доколкото помня и при Мери нямаше.
    Дублирала съм си постовети, ако искаш изтрий единият :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не би трябвало така да ни разделят на "от по-дълго време" или не, не е коректно, според мен. Сигурно има друга причина, само дето не се сещам каква (почес)... Няма проблем за дублажа - и аз го правя понякога на блогове с модерация на коментарите :)

      Delete
    2. Че и правописна грешка си намерих, ама като пиша през телефона.......
      За мен пък е нормално, един вид комплимент към лоялността ти ;)
      Само си се чудя на акъла защо толкова дълго време се кумих дали да поръчвам кутията. Сега ми се иска всяка седмица да пристига, толкова ми харесва ;)

      Delete
    3. Оох, напълно те разбирам... И всеки ден не бих я върнала :D

      Delete
  5. Причината да нямаш бутилка може да се дължи на това, че не си попълнила въпросника в профила си. Ако не знаят на колко години си няма как да ти изпратят алкохол, след като има възможност да си непълнолетна. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Това звучи наистина логично :)

      Delete

Thank you for your comment!